Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar 1 milyar dolarlık dövüş

1 milyar dolarlık dövüş

Floyd Mayweather ve Conor McGregor'un, toplam değeri 1 milyar dolar olacak bir dövüş organizasyonunda ringe çıkmaya hazırlandıkları öne sürüldü.

1 milyar dolarlık dövüş

Yenilgisiz Dünya Yarı Orta Sıklet Boks Şampiyonu Floyd Mayweather, tarihe geçecek bir maçla ringlere dönmeye hazırlanıyor. İngiltere'de yayın yapan The Sun Gazetesi'nin haberine göre; 2015 yılı mayıs ayında Manny Pacquiao'yla yaptığı ve kazandığı maçın ardından eldivenlerini asan Amerikalı boksörün, İrlandalı meslektaşı Conor McGregor'la karşı karşıya gelmesi bekleniyor. Bu yaz Las Vegas'ta gerçekleştirilmesi planlanan dövüşün değeri ise dünya boks tarihine geçecek miktarda; tam 1 milyar dolar!

Geçtiğimiz yıl yapılan ve yüzyılın maçı olarak lanse edilen Mayweather - Pacquiao mücadelesinde toplam 300 milyon dolar ödül dağıtılmış, bunun 180 milyonunu, 12 raundun sonunda hakem kararıyla maçı kazanan Mayweather, 120 milyonunu ise Pacquiao almıştı.

Las Vegas MGM Garden Arena'da 16 bin 507 biletli seyircinin katılımıyla gerçekleştirilen karşılaşma, en pahalı maç olarak spor tarihine geçmişti.

(Fanatik)

Floyd Mayweather

Lakabı: Para, Tatlı Çocuk

Ağırlık: 68 Kg

Boy: 1,72 m

Kariyeri: 49 galibiyet, 0 yenilgi, 26 nakavt

Haberin Devamı

Conor McGregor

Lakabı: Adı çıkmış

Ağırlık: 70 Kg

Boy: 1,72 m

Kariyeri: 19 galibiyet, 3 yenilgi, 17 nakavt