Gazete Vatan Logo
Galatasaray 1 numaraya 3 aday

1 numaraya 3 aday

23 Mayıs’ta sandık başına gidecek G.Saray’da başkanlık için 3 aday başvuruda bulundu:

1 numaraya 3 aday

Yarsuvat yönetiminde başkan yardımcısı olan Dursun Özbek’in yanı sıra Ahmet Özdoğan ve Turgay Kıran da hazırlıklarını tamamladı. Listeler dün Divan Kurulu’na teslim edilirken seçim için de camiada geri sayım başladı
G.SARAY’DA başkanlığa aday olacak isimler dün netleşirken 23 Mayıs’taki seçimde G.Saray’ın 1 numarası olabilmek için 3 aday yarışacak: Dursun Özbek, Turgay Kıran, Ahmet Özdoğan...
DUYGUN Yarsuvat yönetiminin mayıs ayına kadar görevde kalacağını açıklamasının ardından hareketlenen kulisler dün en yoğun günlerinden birini yaşarken 3 aday resmi başvurularını yaparak listeleri ile birlikte Divan Kurulu’na belgelerini teslim etti.
TANMAN DA LİSTEDE
DİVAN Kurulu Başkanı İrfan Aktar başvuruları kabul ederken 3 başkan adayının da listesinde ilginç isimler bulunuyor. Yarsvuat yönetiminde Dursun Özbek ile birlikte görev yapan İsmail Sarıkaya, Ali Yüce, Ural Aküzüm, Selim Arda Üçer, yine Özbek’in listesinde yer alırken Cüneyt Tanman da bu ekip ile birlikte seçime girecek.
16 Mayıs’ta yapılacak seçimde yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda 23 Mayıs’ta çoğunluk aranmaksızın yapılacak seçimli olağan genel kurulda yarışacak başkan adayları ve listeleri şöyle:
DURSUN ÖZBEK: “Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Cüneyt Tanman, Can Topsakal, Fatih İşbecer, Tayfun Demir, İsmail Sarıkaya, Ural Aküzüm, Tarık Taşar, Alper Narman, Murat Atay, Ali Yüce, Burçin Aslan, Selim Arda Üçer.”
AHMET ÖZDOĞAN: “Emre Erdoğan, Fatih Akgün, Emin Eminoğlu, Mehmet Yıldırım, M.Akif Aygün, Serhat Özalemdar, M.Tayfun İseri, Aybars Kuday, Ziya Dereli, Tuncay Çobanoğlu, Ali Fatinoğlu, Dinçer Azaphan, Zafer Pınarcık, Ömer Tumay, Muzaffer Oflaz.”
TURGAY KIRAN: “Tayfun Akgüner, Ömer Kayalıoğlu, Ozan Korkut, Vildan Taştop, Erdal Aslan, Levent Karadeniz, Ulvi Süvarioğlu, Taylan Özen, Orhan Sürek, İbrahim Bozan, Pelin Çobanoğlu, Edip Önder, Okan Böke, Eran Tapan, Saruhan Sarman.”

Haberin Devamı