Gazete Vatan Logo
Trabzonspor 10 numara istek!

10 numara istek!

Karadeniz temsilcisinin teknik direktörü Ersun Yanal, Başkan Muharrem Usta ile bir görüşme gerçekleştirdi. 55 yaşındaki çalıştırıcı, 10 numara bölgesi için transfer isterken, Usta, Sosa için çalışmalarını hızlandırdı.

10 numara istek!

Atiker Konyaspor galibiyeti ile sezona iyi bir başlangıç yapan ardından da Kadıköy’de Fenerbahçe ile berabere kalan Bordo-Mavililer, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Başkan Muharrem Usta ile transfer çalışmaları hakkında görüşen Fırtına’nın teknik direktörü Ersun Yanal, Bordo- Mavililer’in patronundan acilen bir 10 numara transferi istedi. Hücumu yönlendirecek bir oyuncuyu kadrolarına katmaları gerektiğini dile getiren 55 yaşındaki teknik adam, “Yusuf Yazıcı’nın herhangi bir alternatifi yok. 10 numara bölgesine bir oyuncu almamız gerekiyor. Bu durumda hücumu da zenginleştirmiş oluruz” sözleri ile Başkan Usta’yı ikna etti.

Serdar da geliyor

Bordo- Mavililer’in patronu, bu görüşmenin ardından çalışmalarını hızlandırdı. İtalyan ekibi Milan ile Jose Sosa’nın kiralanması konusunda anlaşmaya varan Karadeniz temsilcisi, Arjantinli yıldıza senelik 3 milyon Euro (12 milyon Euro) teklif etti. 32 yaşındaki futbolcunun hafta başına kadar Trabzonspor’a cevap vereceği öğrenildi. Öte yandan Serdar Taşçı’nın da önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelerek Fırtına’ya imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)