Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 10 numaraya 3 aday!

10 numaraya 3 aday!

Sarı-lacivertlilerin forvet arkası takviyesinde mutlu sona en çok yaklaştığı oyuncu Valbuena. Hakim Ziyech ise yöneticileri maddi anlamda zorlarken Belhanda ismi yeniden gündeme geldi.

10 numaraya 3 aday!

YAZ başından bu yana 11 oyuncuyla yollarını ayıran ve bu eksikleri kapatmak için neredeyse her gün bombaları art arda patlatan F.Bahçe’de gözler 10 numara transferine çevrildi. Taraftarların takımda görmek istemediği, yönetimin de ‘Kendine takım bul’ diyerek antrenmanlara bile çıkartmadığı Diego Ribas’ın boşluğunu kapatmak isteyen sarı-lacivertliler, bu bölge için belirledikleri alternatifleri 3’e indirdi.

8 MİLYONDA ISRARCI

MATHIEU Valbuena konusunda Fransızlar’la uzun süredir dirsek temasında olan Aziz Yıldırım ve kurmayları, Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Oyuncunun da Türkiye’ye gelmeye sıcak bakması, bu transferin önündeki engelleri kaldırmış durumda. Liste başı Hakim Ziyech için de tüm imkanlar zorlansa da Twente’nin 8 milyon Euro’luk bonservis bedelinde indirime yanaşmaması transferi çıkmaza soktu.

BU KEZ BONSERVİSSİZ

VALBUENA’YI cepte tutan Kanarya cephesinde Younes Belhanda ismi yeniden hortladı. Geçen sezon Alman devi Schalke’de forma giyen Faslı yıldızı kiralamak için kulübü Dinamo Kiev’le temasa geçen idareciler, Ukrayna’dan haber bekliyor. Hatırlanacağı üzere sarı-lacivertliler 2013’ün ocak ayında Belhanda ile görüşmelere başladıklarını KAP’a bildirmiş ancak Montpellier başkanının tutarsız davranışları yüzünden transferi rafa kaldırmıştı.

Haberin Devamı