Gazete Vatan Logo
Galatasaray 10'un hedefi derbi

10'un hedefi derbi

Telnik heyet Wesley Sneijder'i Beşiktaş derbisine saklıyor.

10'un hedefi derbi

Osmanlı’nın beraberliği ile 5.’lik için umutlanan Aslan derbiyi düşünmeye başladı. Teknik heyet Hollandalı yıldızı Beşiktaş’a tam olarak hazırlayabilmek için bugün kadroda yer vermeyecek.

SEZONUN son bölümüne girilirken sarı-kırmızılıların da artık aklı fikri Avrupa bileti almakta. Bir yandan Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanarak bu hedefe ulaşmak isteyen G.Saray bir yandan da Süper Lig’de 5. sırayı alarak işini şansa bırakmak istemiyor. Ligde beşinci sıra için yarıştığı rakiplerinden Osmanlıspor’un bu hafta Kasımpaşa karşısında 2 puan bırakması Aslan’ı bu hedef için umutlandırırken Osmanlı’nın bir sonraki hafta da Beşiktaş’ın rakibi olması G.Saray’ın 5. sıra için ağzını da sulandırıyor.
FAKAT G.Saray’ın ilk olarak yapması gereken Beşiktaş maçından galibiyetle ayrılmak. Bu hedef için Aslan’ın en önemli silahlarından Sneijder’in mutlaka oynamasını isteyen teknik heyet, Hollandalı yıldızı Çaykur Rize maçında da dinlendirme kararı aldı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir düzenli olarak forma giyemeyen Sneijder, bugünkü Rize maçında riske atılmak istenmezken Beşiktaş ile pazar günü oynanacak maçta tam olarak hazır bir şekilde sahada olması Riekerink’in öncelikli gündem maddesi.

Haberin Devamı