Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 11’e dönmesi çok gÜÇ

11’e dönmesi çok gÜÇ

Bir dönemin vazgeçilmez ismi olan Mehmet Topal, 3 sebepten ötürü formasını kaybetti

11’e dönmesi çok gÜÇ

SON yılların istikrar abidesi Mehmet Topal, şu sıralar kafasını yedek kulübesinden dışarı bile çıkaramıyor. Hem F.Bahçe hem milli takımın vazgeçilmeziyken onu bu duruma getiren gerçekler gün yüzüne çıktı. İşte Topal’ı 11’den uzaklaştıran detaylar:

1 Sezona özel hayatındaki bir sıkıntıdan dolayı moralsiz başladı. Derdini kimseye anlatmadı, en yakınlarıyla bile paylaşmadı. Geç de olsa sorununu çözen ve kafasını sahaya veren oyuncu, bu sefer de takımın çok gerisinde kaldı. Hala çok iyi olduğuna inanıyor, eksiklerini kabul etmiyor.

ALANYA KRİZİ

2 Aykut Kocaman’ı Topal konusunda radikal kararlar almaya iten asıl sebep ise Alanya maçı öncesi yaşandı. Deneyimli orta saha, stoperde sıkıntı olmasına rağmen 11’de olmadığını anlayınca Alanya’ya gitmek istemedi. Takım deplasmandan dönünce hiçbir şey olmamış gibi idmana çıktı.

3 FORMASINI kaybetmesinden ötürü sürekli olarak takım arkadaşlarına söylendi durdu. İddia o ki, sarı-lacivertli oyuncuları bu süreçte olumsuz etkiledi. Kendisine yapılan uyarılara rağmen bu tavrını sürdürdü.

Haberin Devamı

HOCAYLA GÖRÜŞECEK

TAM yetkiyle takımın başında yeniden antrenmana çıkan teknik direktör Aykut Kocaman, her şeye rağmen Mehmet Topal’dan vazgeçmiş değil. Osmanlıspor beraberliğinin ardından temiz bir sayfa açan Kocaman, başarılı orta saha ile milli arada bire bir görüşme yapacak. İkilinin sorunları çözmesi bekleniyor.