Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 18’de sadece 7 yerli

18’de sadece 7 yerli

“Yeni bir takım kuracağım ve büyük bir değişim yaşanacak” diyen başkan maç kadrosunda 11 yabancının bulunacağı projeyi hayata geçiriyor

18’de sadece 7 yerli

BU sezon başında “Başarılar İsmail Kartal’ın, başarısızlıklar ise benim” diyen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ligi ikinci bitiren ve şampiyonluğu ezeli rakibi G.Saray’a kaptıran futbol takımı için gelecek planlamasını şimdiden yaptı. Transfer çalışmalarına erken başlayan başkan, yaşanan hayâl kırıklığı sonrası futbolcuların performansına da çok kızdığı için “Yeni bir takım kuracağım ve bu takımda çok büyük bir değişim yaşanacak” diyerek tavrını açıkça ortaya koydu.

PAZAR günü yapılacak seçimli genel kurulun ardından çalışmalarına start verecek olan başkan önümüzdeki sezon için geçerli olan 14 yabancı kuralında tüm limitleri zorlayacak. Takım planlamasını yapan Aziz Yıldırım 18 kişilik kadroda 11 yabancı 7 yerli oyuncunun bulunmasını istiyor.

YENİ HOCA BELİRLEYECEK

ELDEKİ yabancı oyunculardan sözleşmesi biten Dirk Kuyt, Feyenoord ile anlaştı. Sonradan oyuna girdiği maçlarda takıma verdiği katkıyla dikkat çeken Pierre Webo ile ise sözleşme uzatılmayacak. Emenike ve Diego Ribas’a ise gelen teklifler üzerinden karar verilecek.
ANCAK hedefte Şampiyonlar Ligi’ne katılmak olduğu için teknik direktörün belirlenmesiyle 11 yabancı hayâli gerçekleşecek. Şimdilik gerçekleşen tek transfer Bursaspor’dan Fernandao olurken önümüzdeki hafta hem teknik direktör hem de futbolcu transferlerinde hareketli saatler yaşanacak.

Haberin Devamı