Gazete Vatan Logo
Galatasaray 19:05'te şampiyon olun!

19:05'te şampiyon olun!

Fatih Terim, oyuncularını kulübün kuruluş tarihinde gelecek şampiyonluk ile motive ediyor.

19:05'te şampiyon olun!

G.SARAY 21. şampiyonluk için son 90 dakikaya hazırlanırken teknik direktör Fatih Terim de oyuncularını motive edebilmek için her yolu deniyor. Terim, oyuncularının baskı altına girmemesi için sık sık konuşmalar yaparken tarihi şampiyonluk için de farklı bir yerden yaklaşıyor.

DAHA önce yaptığı ‘konsantrasyon’ hamlesi ile camiayı kenetleyen İmparator, bu kez de 19.05’e odaklandı. 19 Mayıs’ta şampiyon olacaklarını oyuncularına sık sık yineleyen ve 19.05 tarihine bu maçın gelmesinin G.Saray’ın tarihine geçecek bir detay olduğunu sık sık yineliyor.

GÖZTEPE karşısında alınacak 1 puanın bile G.Saray’ı şampiyon yapacağını bilen ancak buna rağmen 3 puan için oynayacaklarını sık sık tekrarlayan deneyimli teknik adam, “19.05’te şampiyon olacağız. Bu hem sizin hem de kulüp için çok önemli. Artık başarmaya çok yakınız. Bir yıldır ortaya koyduğumuz emeğin karşılığını alacağız. Bizim için galibiyetten başka çare yok. Kazanmak için oynayacağız. Bu maçı alın ve tarihe geçin. G.Saray Kulübü’nün kuruluş tarihinde şampiyon olmak her futbolcuya nasip olmaz” sözleriyle de takımın motive etti.

Haberin Devamı

FLORYA’DA KİMSE YOK!

ÖTE yandan G.Saray yönetiminin de tam kadro Göztepe maçında olacağı öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim’in isteği ile Florya’daki tüm çalışanlar da takımın kafilesine dahil edilirken Florya Metin Oktay Tesisleri’nde güvenlik görevlileri dışında kimse kalmadı.

Tek soru Maicon mu, Serdar mı?

GÖZTEPE maçı öncesinde teknik heyetin aklındaki tek soru savunma ile ilgili... Geçtiğimiz hafta performansı ile Terim’den geçer not alan Maicon ile sakatlığı geçen Serdar Aziz arasında henüz karar verilemedi.
TEKNİK direktör Fatih Terim, iki oyuncunun son durumuna dün yapılan idmanda da bakarken bugün maçtan önce son kararını verip tercihini yapacak. Geçtiğimiz haftaya göre takımda bir değişiklik daha olma ihtimali var... Cezası nedeniyle Yeni Malatya karşısında sahaya çıkamayan Feghouli, formasını Sinan Gümüş’ten geri alacak.
Şampiyon gibi karşılandılar
SARI-kırmızılı takım dün akşam saatlerinde İzmir’e vardı... G.Saraylı taraftarlar ise Adnan Menderes Havalimanı’nı karnaval yerine çevirirken takımın kamp yapacağı otele kadar konvoy halinde gelerek takıma destek oldular.
Otelden stada kadar destek
MAÇIN Bornova Stadı’nda oynanması kararı sonrasında G.Saray taraftarına 450 kişilik yer ayrılırken bilet talebi ise on binleri buldu. Taraftar ise buna rağmen takımına destek olmak adına her yolu deneyecek. Takımın kamp yaptığı oteli toplanma noktası olarak belirleyen taraftarlar bugün 19.00’da başlayacak maça takımı konvoy halinde götürecek.

Haberin Devamı