Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 2 ay içinde aynı sahne aynı olay!

2 ay içinde aynı sahne aynı olay!

Fenerbahçe-Beşiktaş maçında yaşananlar, akıllara iki ay önce Yunanistan’daki PAOK-Olympiakos maçında yaşanan olayları getirdi. Kısa bir süre içinde iki farklı ülkede oynanan maçlar arasındaki benzerlikler dikkat çekti.

2 ay içinde aynı sahne aynı olay!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in başına isabet eden yabancı cisimle olayların büyümesinin ardından derbi yarıda kalırken, Komşu’daki dev buluşmada konuk ekip Olympiakos’un teknik direktörü Oscar Garcia, PAOK tribünlerinden atılan konfeti rulosunun yüzüne gelmesiyle yaralanmış, maç tatil edilmişti.

Kırmızı-beyazlıların çalıştırıcısı olayın ardından hastaneye kaldırılmış, tedavi altına alınan Olympiakos’un İspanyol teknik adamının hastanedeki görüntüleri son dakika olarak verilmişti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de meslektaşı gibi hastaneye kaldırıldı. Deneyimli çalıştırıcının hastanede sedye üzerindeki görüntüleri de son dakika gelişmesi olarak verilerek servis edildi.

Yunanistan’daki maçta yaşanan olaylar ülkede olduğu kadar ülke dışında da geniş yankı uyandırmış, hemen her ülkede gündem yaratmıştı. Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasının ardından da tüm dünyada bu maçta ortaya çıkan görüntüler konuşuldu.

Olympiakos maçında çıkan olaylar nedeniyle PAOK 3-0 hükmen mağlup sayılmış, 2 maç da seyircisiz oynama cezası verilmişti. Benzer ağır cezaların şimdi Beşiktaş maçında yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe’ye geleceği belirtiliyor, sarı-lacivertliler için de hükmen mağlubiyet telaffuz ediliyor.

Haberin Devamı

(Onur Dinçer / Skorer)