Gazete Vatan Logo
Futbol 201 el aydınlığa kalktı

201 el aydınlığa kalktı

Tek aday olarak seçime girip TFF’nin 39. başkanı olan Aydınlar, “Herkese teşekkürler

201 el aydınlığa kalktı

Çok zor bir göreve geldik ama bize güvenilsin istiyoruz.. Hedef dürüst ve adil bir yönetim” ifadesini kullandı

FUTBOLUMUZUN yüzü gülmeye devam ediyor. Hasan Doğan’la başlayan, Mahmut Özgener’le süren yükselme dönemi, bu iki isimle aynı çizgide ve yapıda olan Mehmet Ali Aydınlar’la devam edecek. Futbol Federasyonu’nun dünkü Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda geçerli 201 oyun tamamını alan Aydınlar, artık yeni başkan!

ANKARA Sheraton’daki kurula, oy hakkı olan 300 delegeden 204’ü katılırken, 3 oyun boş çıktığı oylama sonunda geçerli 201 oyun tamamını alan Aydınlar, TFF’nin 39. başkanı olmayı başardı. Aydınlar’ın listesinde tek Trabzonlu olmasını protesto eden Trabzonspor’un oylamaya katılmadığı seçim öncesi yönetim kurulu listesinde de değişikliğe gidildi. Önceki gün yönetim kurulunda yer alacağı açıklanan Önder Karaduman’ın yerine Erdal Atalay listede yer buldu. İşte futbolumuzun yeni yöneticileri: Göksel Gümüşdağ, Lutfi Arıboğan, Erdal Atalay, Hüsnü Güreli, Erhan Kamışlı, Kemal Olgaç, Cüneyt Tanman, Servet Yardımcı, Yunus Egemenoğlu, Mehmet Akif Üstündağ, Mehmet Baykan, Ergün Tekin, Arif Koşar ve Hakan Kanık.

HIDDINK’LE DEVAM

201 oyun tamamını alarak seçilen Aydınlar ise şu ifadeleri kullandı: “Bana destek veren herkese ve bana oy vererek beni başkanlığa getiren delegelere çok teşekkür ediyorum. Çok zor bir göreve geldiğimizin farkındayız ve bana bugüne kadar destek veren herkesin bugünden sonra da bana destek vermelerini istiyorum. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bize herkesin güvenmesini istiyoruz. Dürüst ve adil bir yönetim sergileyeceğiz.

ANKARASPOR’UN geçmişten gelen bir problemi vardı. Bugün Aziz Yıldırım ve Melih Gökçek bir araya gelerek bu problemi hallettiler.

HIDDINK bizim teknik direktörümüz.. 2 yıl daha kontratı bulunuyor ve görevine devam edecek.

TRABZON’UN listeyle ilgili bir reaksiyonu vardı. Ancak daha sonra Trabzon Başkanı kongreye katılmadı. Önder Bey bu yüzden çekilmek istediğini söyledi. Biz de onun bu kararını saygıyla karşıladık. Önder Bey yerine Erdal Atalay listemize girdi ve son dakikada listemizde bir değişiklik oldu. Ben tekrar Önder Bey’e çok teşekkür ederim. Trabzonspor ile de tabii ki görüşeceğiz. Biz iyi bir yönetim sergilemek istiyoruz.”

Haberin Devamı