Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe "2010-2011'deki gibi geri dönebiliriz"

"2010-2011'deki gibi geri dönebiliriz"

F.BAHÇE’DE beklenen oldu, başkan Aziz Yıldırım kötü gidişe ‘dur’ demek için tesislere çıkarma yaptı.

"2010-2011'deki gibi geri dönebiliriz"

Sivasspor hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertlilerin dünkü idmanını takip eden sarı-lacivertlililerin bir numarası futbolcularla bir görüşme gerçekleştirdi.

ÖNCELİKLİ olarak takımın geneline seslendi başkan. Şampiyonluk için hala umutlu olduğunun altını çizen Yıldırım, güven aşılayan bir konuşma yaptı. Başkan, “Ligin en iyi takımı olduğumuz görüşünü hala savunuyorum. Bu kadro puan bakımından daha iyilerini yapmalıydı. Ama çok da geç kalmış sayılmayız. Kendinizi bir an önce toparlamanız gerekiyor. Biz de artık her hafta geleceğiz. Bizi daha sık göreceksiniz. Bu bu duruma alışın.

SİZİN en büyük probleminiz güven. Kendinize daha çok güvenin ve başarmak için çok çalışın. Bizler sizlere inanıyoruz” dedi.

‘BİTEN BİR ŞEY YOK’

YILDIRIM daha sonra takımın kaptanları Volkan ve Mehmet Topal’la konuştu. Trabzonspor’un önünde şampiyonluk yaşadıkları 2010-11 sezonunu üzerinden örnekler veren başkan, “Arada 9 puan fark var. 2010-11’de de benzer bir fark vardı ve buna rağmen 2. yarıdaki performansımızla şampiyon olmuştuk. Biz ne zorlukların üstesinden geldik, aradaki ne farkları kapadık da şampiyon olduk. Bunu bilmeyen arkadaşlarınız varsa anlatın . Biten bir şey yok” dedi.

Haberin Devamı

Yıldırım’dan Kocaman’a: Sen iyi bir F.Bahçelisin

BAŞKAN Aziz Yıldırım, Samandıra’daki ziyaretinde Osmanlıspor karşılaşmasının ardından istifa sinyalleri verse de görevine devam eden teknik direktör Aykut Kocaman’la da görüştü. Deneyimli hocaya ‘Arkandayım’ mesajını veren Yıldırım, şunları söyledi:
“SEN iyi bir F.Bahçe-lisin. Bu yüzden skorlara çok fazla üzüldüğünü biliyoruz. Ancak merak etme, bu kötü günler geçecek. Yönetim, teknik heyet, futbolcular yeniden birleşip güzel günler göreceğiz.”