Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 24 saat gözetim!

24 saat gözetim!

Son dönemlerde tartışılsa da Gökhan Töre bu sezon futbolla yatıp futbolla kalkıyor

24 saat gözetim!

Gökhan Töre'nin son dönemde Beşiktaş'ta forma şansı bulamaması, beraberinde dedikoduları da getirmiş, yıldız futbolcunun gece hayatı nedeniyle Şenol Güneş tarafından kesildiği öne sürülmüştü.

İddialar bununla da sınırlı kalmamış, Gökhan'ın alkol komasına girip midesinin yıkandığı ve bir barda adam dövdüğü sosyal medyaya konu olmuştu. Ve bunların hepsi yalanlanmıştı..

Oysa gerçekler bambaşkaydı. Öncelikle Töre'nin takımdan ayrı kalma sebebi ağır bir grip geçirmesiydi. Bu durum kulüp tarafından da teyit edildi. İddialar, Beşiktaş ve Gökhan'ı yıpratmaya yönelik nafile çabalar olarak değerlendirildi.

Beşiktaşlı oyuncuyla ilgili diğer gerçeklere ise şöyle:

1-Öncelikle Gökhan Töre, gece kulüplerinde değil, evinde kamp kurdu.

2-Kendisi için Almanya'dan özel bir antrenör getirdi.

3- Yaşam koçluğunu da yapan antrenör, Gökhan'ın evinde kalıyor ve futbolcuyu 24 saat kontrol altında tutuyor.

4-Yemesinden, içmesine ve uykusuna kadar her şeyi bir programa bağlanmış durumda. 2 aydır alkolden tamamen uzak. Akşam 11.00'de yatağa giriyor.

Haberin Devamı

5-Ve iki tane önemli hedefi var. Birincisi Beşiktaş'la şampiyonluk yaşamak. Diğeri ise iki maçlık cezasına rağmen Fatih Terim'in gözüne girerek Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Ay-Yıldızlı formayı giymek... Bu nedenle her adımını Şenol Güneş ve Fatih Terim'e bildiriyor.

6-Günleri özel antrenör eşliğinde ve bir program dahilinde geçmesi Beşiktaş'ta ister istemez esprilere neden oluyor. Takım arkadaşları Gökhan'a "Evinde antrenörle yaşayan yıldız" diyerek takılıyor.

(Sabah)