Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 3 bininci gol Töre'ni

3 bininci gol Töre'ni

Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Gökhan Töre attığı golle tarihe geçti.

3 bininci gol Töre'ni

KARTAL Süper Lig tarihinde 3 bininci gol engelini de dün Gökhan Töre’nin golü ile aştı... Lig tarihinde G.Birliği maçı ile birlikte 1877. maçına çıkan siyah-beyazlılar, üç bininci golüne Cenk Tosun’un asistinde Gökhan Töre ile ulaşırken böylece uzun süredir merak konusu olan bu golü atarak tarihe geçme yarışı da son buldu.
SİYAH-beyazlıların ligdeki bininci golünü Kartal’ın 2 Ekim 1983’te Kocaelispor’u 2-1 yendiği maçta fileleri iki kez havalandıran Cevat Şekerbegoviç attı. İki bininci gol gururu ise Kartal’ın unutulmaz golcüsü Daniel Amokachi’nin oldu. 25 Ekim 1998’de F.Bahçe karşısında 3-2’lik galibiyette bulduğu golle Amokachi kulübün tarihine geçti.
HAFTALARDIR antrenmanlarda ve maçlarda oyuncular arasında bir rekabete dönen 3 bininci gol yarışında gülen taraf Gökhan Töre olurken Tosiç’in kendi kalesine attığı golle de Kartal’ın lig maçlarında kalesinde gördüğü gol sayısı da 1562’ye yükseldi.
HERKES KUTLADI
23 yaşındaki milli orta sahaya karşılaşmanın ardından takım arkadaşlarından da tebrikler gelirken teknik ekip ve yöneticiler de oyuncuyu bu sembolik gol için kutlamayı ihmal etmedi.

Haberin Devamı