Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 3 transfer İstanbul'a geldi

3 transfer İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Josef de Souza, Abdoulaye Ba ve Fabiano İstanbul'a geldi.

3 transfer İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin Porto'dan kiraladığı Abdoulaye Ba, Fabiano Ribeiro ile transfer görüşmelerinin başladığı Josef de Souza, İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'na gelen Souza, Ribeiro ve Ba'yı Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya karşıladı.

Havalimanında basın mensuplarına poz veren futbolcular, daha sonra Fenerbahçe Kulübü'ne hareket etti. Futbolcuların yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atmaları bekleniyor.

Fenerbahçe, bu transferlere bugün 5 Temmuz Pazar günü saat 14:30'da imza töreni düzenleyecek.

Fenerbahçe Kulübü, Luis Nani'nin ise bugün (pazar günü) saat 20:00'de Türkiye'de olacağını duyurdu.

FB TV mikrofonlarına konuşan De Souza ve Fabiano şunları söyledi;

JOSEF DE SOUZA

"Fenerbahçe'nin teklfiini duyduğum anda Türkiye ile ilgili araştırma yapmaya başladım. Ülke ve şehirle ilgili araştırma yaptım. Hemen Alex de Souza'yı aradım. Bana çok güzel bilgiler verdi. Bana çok yardımcı oldu. Tüm bilgileri verdi. Nereye gidilir ne yapılır hepsini anlattı."

Haberin Devamı

FABIANO

"Çok büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Kulübün hedeflerinin farkındayım. Kariyerimde yeni bir sayfa açıldı. Yukarıya doğru bir sayfa açıldı. Sorumluluklarımın farkında olacağım. Hedeflere ulaşmak için takıma katkıda bulunacağım. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir oyuncu olacağım. Vitor Pereira harika bir hoca. Onunla çalıştığım yıllar çok özel yıllardı. Bana da katkısı .çok oldu. Yeniden birlikte çalışmaktan ötürü çok mutluyum"

"Kişisel olarak tanıdığım bir oyuncu yok ama büyük çoğunluğunu dışarıdan tanıyorum. Çok fazla iyi oyuncu var. Fenerbahçe'de olduklarına göre kaliteli oyunculardır. Antrenman yaptıkça tüm oyuncuları tanıyacağım."