Gazete Vatan Logo
Basketbol 3. UBA kampı başlıyor

3. UBA kampı başlıyor

UBA üçüncü kez dünyanın farklı ülkelerinden sporcu ve basketbol adamlarını kulüplerimiz ile bir araya getiriyor.

3. UBA kampı başlıyor

Türkiye’nin ilk yabancı basketbolcu kampını gerçekleştiren Uluslararası Basketbol Akademi (UBA) üçüncü kez dünyanın farklı ülkelerinden sporcu ve basketbol adamlarını kulüplerimiz ile bir araya getiriyor.

İlk iki ayağı 2015 yılının Ocak ve Ağustos aylarında İstanbul ile Antalya’da düzenlenen etkinliğin yeni adresi tekrar İstanbul olurken 20 Ocağa kadar sürecek organizasyon bünyesinde “UBA Pro Exposure” takımı Spor Toto Basketbol Ligi, TBL ve TB2L ekipleri ile hazırlık maçları oynayarak boy gösterecek.

İstanbul’da kampa giren ekibin kadrosunu Mykhailo Neizhmak (Ukrayna), Tabari Perry (ABD), Dragoljub Popovic (Sırbistan), Bojan Malesevic (Sırbistan), Djordje Stankovic (Sırbistan), Tomo Vujovic (Sırbistan), Al Muteba (D. Kongo), Semaj Inge (ABD), Corye Payton (ABD), Pina Guillame (Çad), Kenneth Ross (ABD), Tyrell Timpson (ABD) ve Quincy Okole (Nijerya) oluştururken teknik sorumlular David Untied, Orçun Topçu, Miroslav Zlatkovic ve Serdar Ortakuyu olacaklar.

İlk maçına Spor Toto Basketbol Ligi’ndeki aldığı galibiyetler ile ses getiren Demir İnşaat Büyükçekmece karşında çıkacak olan Pro Exposure takımı adına açıklamada bulunan Uluslararası Basketbol Akademi’nin kurucusu Adin Adinovic artık gelenek haline gelen UBA kampının her sene düzenlenmeye devam edeceğini belirtirken tüm sporculara ve rakiplere bol şans diledi.

Haberin Devamı