Gazete Vatan Logo
Futbol 300 bin euro değer mi?

300 bin euro değer mi?

İyi ki Jose Mourinho var da, bozuk zeminin kaç günde, ne kadara değiştirildiğini öğrendik!

300 bin euro değer mi?

Real Madrid’in hocası, Espanyol maçı sonrası ‘Patates tarlası’na benzettiği zemine yönetim el attı.. Ve Bernabeu’nun çimleri, s›radaki maça hazır hale gelecek!

SANKİ GOLF SAHASI

İki maç aras›nda, sadece 11 günde yenilenecek olan zeminin maliyeti 300 bin Euro.. Süper Lig ekiplerine, özellikle de Beşiktaş’a duyurulur!



SEZON başında yaptığı transferlerle sadece Türkiye’yi değil, tüm dünyayı siyah-beyaza boyayan Beşiktaş’ın zemin sorunu artık her detayın önüne geçmiş durumda.. Quaresma, Guti ve Hilbert gibi markaları İstanbul’a getirmeyi başaran ve ortalama 90 milyon Euro’luk bir kadro oluşturan Beşiktaş, İnönü Stadı ile Nevzat Demir Tesisleri’nin çimleriyle şu ana kadar sınıfta kaldı.

YÖNETİMİN tek eleştirilecek yanı olan düzeltilemeyen bozuk zeminle ilgili detaylı bilgi ise aynı sorunu yaşayan dünyanın en büyük kulübü Real Madrid’den geldi..

GALACTICOS’UN yeni patronu Jose Mourinho da şu an, R.Madrid’in eski hocası Schuster’le aynı sorunları yaşıyor. Portekizli teknik adam, salı günü La Liga’da Espanyol’u 3-0 devirdikleri maçtan sonra sonuçtan çok Santiago Bernabeu’nun çimlerinden bahsederken, “Patates tarlası gibi bir sahada oynamak kolay değil” ifadesini kullandı..

VE İspanyol yetkililer hemen harekete geçip, Espanyol maçının ardından çimleri değiştirmeye başladılar. Jose Mourinho’nun isteğiyle çalışmalara başlayan 40 işçi, 11 gün içinde zemini ‘sıfır’ hale getirecek. Yani 21 Eylül’de Espanyol’u ağırlayan Real Madrid, 3 Ekim’deki Deportivo maçını yeni çimlerinin üstünde oynayacak..

22 KAMYON ÇİM GELİYOR

Jose Mourinho’nun isteği üzerine Santiago Bernabeu’da kullanılacak 484 rulo yeni çim yola çıktı.. 22 kamyonla getirilecek olan çim Slovakya, Almanya ve Hollanda’dan temin ediliyor. 11 günde yenilecek olan zemin sonras› Real Madrid, sahasındaki ilk lig maçı olan Deportivo’ya yeni çimleriyle meydan okuyacak.

Önce Sivok İnönü’deki idmanda, ardından Guti, tesislerdeki çalışmada sakatlandı.. Yani iş sadece İnönü’nün zeminini yenilemekle de bitmeyecek..

Haberin Devamı