Gazete Vatan Logo
Futbol 32. hafta arapsacı olur

32. hafta arapsacı olur

“Bu lig 32. haftada içinden çıkılmaz bir duruma girebilir. Son hafta Bursa maçı düğümü çözer”

BEŞİKTAŞ’IN ’kâhin’ hocası Mustafa Denizli, kehanetlerine bir yenisini daha ekledi: “Lig 32. haftada arapsaçı haline gelir.” Artık idmanlarda klasikleşen gazetecilerle ayaküstü sohbetlerinden birini gerçekleştiren başarılı teknik adam, kalan 6 hafta hakkında çarpıcı tespitler yaparken, basın mensupları aracılığla ezeli rakiplerine şu mesajları yolladı:

‘BURSA MAÇINI BEKLEYİN’

“TAKIM içindeki ruh hali ligin son haftaları yaklaştıkça doğal olarak adrenalini artar bir hale geliyor. Bu lig 32. haftada içinden çıkılmaz bir duruma girebilir. Tam bir arapsaçı olur. Bu saçların 4 telinden birini de Beşiktaş oluşturacaktır, ama bu lig averaja kalmaz. Şampiyon olan takım puan farkıyla şampiyon olur.

BU tablo içinde hiçbir takımın şampiyonluğu sürpriz sayılmaz. Beşiktaş’ın da şampiyon olması veya olamaması kesinlikle sürpriz olarak algılanmamalı. Son hafta Bursa’da oynancak Bursaspor-Beşiktaş karşılaşması ligin düğümünü çözecek maçlardan olabilir. Futbol kamuoyu kendini bu karşılaşmaya hazırlasın.”

‘BEŞİKTAŞ’IN HİZMETİNDEYİM’

FUTBOL Komitesi Başkanı ve asbaşkan Serdal Adalı’nın, “3 yıl daha Denizli ile çalışmak istiyoruz” sözünün hatırlatılması üzerine Mustafa Denizli, “Bizim önce işimiz burada. Bu konuları sonra konuşuruz. Burada olduğum müddetçe bütün varlığımla Beşiktaş’ın hizmetindeyim. Beşiktaş ile benim aramda süre konusu problem olmaz” ifadelerini kullandı.

SON olarak sakatların durumuna da değinen tecrübeli çalıştırıcı, “Ernst ve Tello Trabzon maçına yetişebilir. Beşiktaş’ın fizik olarak sorun yaşadığını düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı