Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 35 bin seyirci bekleniyor

35 bin seyirci bekleniyor

Beşiktaş ile Trabzonspor Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 12. haftasında Konya Büyükşehir Stadı'nda karşılaşacak.

35 bin seyirci bekleniyor

Konya Büyükşehir Stadı ve Konya şehri Pazar günü deyim yerinde ise tarihi bir gün yaşayacak. 2012 yılında yapımına başlanan ve 2 yılda tamamlanarak Torku Konya takımının maçlarına tahsis edilen stat ilk kez büyük bir maça sahne olacak.

Şehirdeki otellerde boş yer bulmakta sıkıntı çekilirken Konya halkı da iki büyük takımı şehirlerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyor.Çevre illerden de maça oldukça fazla ilgi olması sebebi ile TCDD Konya-Ankara arasına ek hızlı tren seferi bile koydu.

SEYİRCİ VE HASILAT BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ'NİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK

Beşiktaş için Trabzonspor maçının Konya'da oynanacak olması seyirci ve hasılat açısından büyük önem taşıyor. Yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı sebebiyle İstanbul'da stat bulmakta sıkıntı çeken siyah beyazlılar Trabzonspor kulübünün de kabul etmesiyle 12. hafta mücadelesi için Konya Büyükşehir Stadı'nı seçmişti.

Bu sezon iç saha maçlarında seyirci anlamında çok büyük sıkıntılar yaşayan Beşiktaş Kulübü Konya Büyükşehir Stadı'nı doldurarak seyirci hasretini sonlandıracak.Maça iki gün kala satılan bilet sayısının 24 bin olması siyah beyazlı yönetimi oldukça sevindirirken bu sayının Cumartesi ve Pazar günü yapılacak satışlarla 35 bini geçmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

İstanbul'da oynadığı çoğu maçta seyirci hasılatının kira ve bakım giderini karşılamadığından şikayet eden Beşiktaş yönetiminin yüzü Konya'da gülecek.Trabzonspor maçında masraflar çıkıldıktan sonra 1 milyon TL civarı bir hasılat bekleyen siyah beyazlılar Ankara'da oynadıkları Sivasspor maçından sonra bir maçta daha yüksek oranda kar elde etmiş olacak.