Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 4 nala zirveye koşuyor

4 nala zirveye koşuyor

Antep maça hızlı başladı. Daha ilk saniyelerde Tolga, Larsson’a geçit vermedi. Sonrasında ise Kartal şov vardı. 38’de Alperen, Töre’nin ortasını içeri aldı, 42’de Oğuzhan sahnedeydi. İkinci yarıda ise duble yapan ve bir topu direkten dönen Mario Gomez damga vurdu

4 nala zirveye koşuyor

TOLGA devleşti, Beşiktaş rahat kazandı! Maçın özeti bu... 41 gün sonra lig maçına çıkan siyah-beyazlılar, mücadeleye 1-0 yenik başlayacaktı az kalsın. Taraftarlar 3’lü çekmek için daha “Oooo...” diye bağırırken G.Antepli Larsson defans arkasına sarktı ama karşı karşıya pozisyonda Tolga gol izni vermedi.

BU tehlikeyi atlatan Kartal, sonrasında oyunun kontrolünü eline aldı. 38’de ise Karcemarskas’ın yokluğunda G.Antep kalesini koruyan Alperen, Gökhan’ın içeri altıpasa doğru çevirdiği topu içeri alınca Beşiktaş 1-0 öne geçti ve sonrasında gürül gürül aktı. 4 dakika sonrasında İsmail, solda topu kazanıp Gökhan’a verdi, o dışarı çevirdi, Oğuzhan tekte vurmayıp işini zorlaştırsa da bir şekilde golünü atmayı başardı, 2-0 oldu.

GOMEZ FİŞİ ÇEKTİ

50 ve 56’da Tolga’nın 2 mükemmel kurtarışı daha var. 61’de ise 3-0 oldu. Sosa sağdan çevirdi, Gomez tek vuruşla golü yaptı. 65’te direği geçemedi ama 70’te bu kez sol taraftan İsmail’den pası aldı, skoru belirledi: 4-0.

YENİ transferlerden Marcelo 90 dakika oynadı. Alexis ise 18’de Rhodolfo sakatlanınca oyuna girdi. 1 maça bakıp kanaat getirmek doğru olmaz. Ancak şu çok açık, ikisinin de ayağı çok düzgün ve topu hem Ersan hem de Rhodolfo’dan daha iyi kullanıyorlar.

Haberin Devamı