Gazete Vatan Logo
Galatasaray 4. yıldız sakata gelmeyecek

4. yıldız sakata gelmeyecek

Aslan’ın 3 kilit ismi şampiyonluk yolunda takımlarını yalnız bırakmamak için var güçleriyle çalışıp en kısa sürede döndü.

4. yıldız sakata gelmeyecek

SAKATLIKLAR sezonun ikinci yarısında G.saray’ın başını oldukça ağrıttı... Melo’nun belinden ameliyat olması, Burak Yılmaz’ın bir türlü tam olarak iyileşemeden 3 kez sahalardan uzak kalması, Semih’in devre arası kampından bu yana sahalara tam anlamıyla dönememesi, Sneijder’in ağrılarda sahaya çıkması Hamza Hamzaoğlu ve ekibinin planlarını da alt üst etti.

FAKAT şampiyonluk parolasından geri adım atmayan sarı-kırmızılı oyuncular, bu yola baş koyduklarını saha içinde göstermelerinin yanı sıra saha dışında da fedakârlıkla herkese gösterdi.

BU isimlerin en önünde ‘sezonu kapattığı’ iddia edilen Melo var. Sambacı, ameliyatı sonrasında ülkesinin yolunu tutarken tatile gittiği bile ortaya atılmıştı. Ancak Brezilyalı oyuncu ülkesinde çalışmalarına devam edebilmek için hem yaşam koçu hem de bir antrenör ile anlaşırken bu sürede her gün 10 saati bile bulan antrenmanlar yaptı.

MELO MANİSA’DA FORMASINI İSTEDİ

SONRASINDA Türkiye’ye dönen Melo, önce sağlık kontrolünden geçti sonrasında da takımla çalıştı. Sambacı son olarak Manisa maçında kadroda olmak istediğin hocasına iletirken önce bunu başardı. Ardından sağlık heyetinin de raporu ile oynayabilecek durumda olduğunu söyleyen Melo, hocasından forma istedi ve mucizeyi gerçekleştirip sahalara beklenenden çok daha erken döndü.
SAKATLIKLARLA boğuşan bir diğer isim ise Burak Yılmaz... Milli oyuncu Trabzonspor karşısında sahaya çıkmak istediğini sık sık çevresine söylerken takıma verilen izinde tatil yapmak yerine Florya’nın yolunu tuttu. 27. hafta maçlarının ertelenmesini de fırsat bilen Burak, özel bir program hazırlatırken bunu harfiyen yerine getirmek bir yana fazlasını yaparak her gün sabah geldiği tesislerden akşam çıktı. Bu sayede sakatlıktan kurtulan milli oyuncu da Karadeniz ekibine karşı forma giyecek durumda.
BİR türlü sakatlığını atlatamayan isimlerden biri de Wesley Sneijder. Ağrılarına rağmen maçlara çıkan Hollandalı, 1 haftalık boşlukta kendisine verilen programı uygularken dün yapılan idmanda da takımla sahaya çıkarak Trabzon’da sahaya çıkmaya hazır olduğunu hocasına gösterdi.

Haberin Devamı