Gazete Vatan Logo
Futbol 45 dakikalık şov!

45 dakikalık şov!

Almanya'da düzenlenen Audi Cup 2013'ün açılış maçında Manchester City ile Milan karşılaştı, ilk yarısında 8 golün atıldığı maçı kazanan City adını finale yazdırdı.

45 dakikalık şov!

Almanya'nın Münih kentinde yer alan Allianz Arena'da düzenlenen Audi Cup 2013'ün açılış maçında Manchester City ile Milan finale yükselebilmek için kozlarını paylaştı.

Maça hızlı başlayan City, henüz 4. dakikada Silva ile golü bulurken, 19. dakikada Richards farkı 2'ye çıkardı. Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alan Kolarov 22. dakikada durumu 3-0 yaptı. 33. ve 36. dakikalarda ağları havalandıran Dzeko, takımını 5-0 öne geçirirken; Milan ise kalesinde gördüğü gollere 37 ve 39'da El Shaarawy, 43'te de Petagna ile cevap verdi ve 8 gole sahne olan mücadelenin ilk yarısı City'nin 5-3'lük üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda ise taraflar skoru artırma başarısı gösteremedi ve Milan'ı 5-3 mağlup eden Manchester City, finale yükseldi. City'nin rakibi, Bayern Münih ile Sao Paulo arasındaki mücadelenin galibi olacak. nger, Douglas, Soriano, Ramalho, Mane.

(Ajansspor)