Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 4x4'lük 15 dakika!

4x4'lük 15 dakika!

Beşiktaş, zorlu Gaziantep deplasmanını Oğuzhan, Cenk, Olcay ve Kerim'in golleriyle geçti.

4x4'lük 15 dakika!

76’da Oğuzhan’ın nefis frikiği kilidi açtı. 83’te ise Cenk, kendi kazandırdığı penaltıyı ağlara yolladı. Ardından Gökhan Töre sahne aldı ve 87’de Olcay’a, 90+1’de de Kerim’e asistleri yaptı, Kartal 1996-97’den sonra ilk kez 3 haftada 10 gol attı

G.ANTEP’TE 75 dakika kâbus gibi geçti Beşiktaş için... Siyah-beyazlıları hem kötü zemin hem de iyi kapanan ve önde Muhammet, Chibuike ve Camara ile tehdit eden G.Antep çok zorladı.

8’DE ilk pozisyonu Beşiktaş buldu. Olcay’ın çevirdiği topa önce Gomez, sonra Sosa dokunamadı. 28’de Muhammet’in ters kafa vuruşunu Karcemarskas direk dibinden çeldi. 31’de de Gomez sert ama kalecinin üzerine vurdu.

EV sahibi ise 65’te etkili geldi. Chibuike, soldan 18’e girdi, uzak direği düşündü ama topu az farkla auta yolladı.

4 PASTA GOL

İKİNCİ yarının başında Sosa’nın çıkıp Cenk’in oyuna girmesiyle çift forvete dönen Beşiktaş, hücumda tüm üretkenliğini yitirmişti. 76’da ceza sahasının hemen önünde kazanılan frikik siyah-beyazlılar için büyük bir fırsattı ve Oğuzhan, Sergen Yalçın’ı aratmadı. Çok ince bir plaseyle topu çatala yolladı: 0-1.

Haberin Devamı

HEMEN ardından Necip girdi, Gomez çıktı ve tekrar tek forvete döndü Beşiktaş. Golün morali, Antep’in de risk almasıyla Kartal rahatladı. 83’te Cenk, kendi kazandırdığı penaltıyı gole çevirirken 83’te kontraya çıktı siyah-beyazlılar ve 4 pas sonunda Olcay durumu 3-0 yaptı. 90+1’de ise Gökhan’ın Olcay’ın ardından Kerim’e de asist yaptı.

VE bu maç, Beşiktaş’ın öne geçtikten sonra ne kadar etkili bir takı-ma dönebileceğinin göstergesi oldu.