Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 4x4'lük kamp planı

4x4'lük kamp planı

Fenerbahçe yönetimi, takımın yeni sezona bu kez kusursuz şekilde hazırlanması için tüm şartları oluşturmanın hedefinde.

4x4'lük kamp planı

1- Sezonun bitimiyle beraber Aykut Kocaman’ın teknik direktörlük koltuğuna getirilmesi bekleniyor.

2- Takviye yapılacak mevkiler büyük ölçüde belirlendi. Amaç transferleri kamp öncesinde bitirmek.

3- Hazırlık maçlarının programı erkenden yapılacak. Rakipler Avrupa’nın güçlü temsilcileri olacak.

4- İki senedir yapılmayan sezon öncesi testler bu kez gerçekleştirilecek ve raporlar hazırlanacak.

F.BAHÇE yönetimi gelecek sezona takımın kusursuz şekilde hazırlanması adına tüm şartları oluşturmak istiyor. 2 sezondur futbolcuların sezon öncesi hazırlıklarının tam anlamıyla doğru şekilde gerçekleşmediğini düşünen sarı-lacivertli idareciler bu kez problem yaşanmaması adına tüm önlemleri alacak.

1- DICK Advocaat’tan boşalacak olan teknik direktörlük koltuğu hemen doldurulacak. Sarı-lacivertlilerin bu göreve Atiker Konyaspor’un hocası Aykut Kocaman’ı getirmesine artık kesin gözüyle bakılıyor.

2- TAKVİYE yapılacak olan mevkiler büyük ölçüde belirlendi. Hem sol bek hem de sol açığa oyuncu almayı planlayan yönetim, orta saha, santrfor ve Volkan Demirel’i zorlayacak bir kaleci de transfer edecek. Amaç takımın kampa eksiksiz şekilde gitmesi.

Haberin Devamı

ERKEN SEZON AÇILIŞI

3- SARI-LACİVERTLİ takım sezonu Topuk Yaylası’nda erken açacak. Hazırlık maçları için ise Avrupa’ya gidilecek. Yönetim maç programını erkenden yapmayı hedefliyor. Rakipler ise Avrupa’nın güçlü temsilcileri olacak.

4- F.BAHÇELİ futbolcular iki sezondur sezon öncesinde testlerden geçirilmiyor. Bu defa ise testler uygulanacak ve tüm oyuncuların raporları çıkartılacak. Antrenman programları bilimsel veriler doğrultusunda hazırlanacak.