Gazete Vatan Logo
Futbol 5 dakika dayanamadık

5 dakika dayanamadık

Letonya karşısında son dakika şoku yaşayan A Milliler, iki kritik galibiyeti koruyamadı.

5 dakika dayanamadık

LETONYA’YA 90+2’de Sabala’nın attığı golle 1-1 berabere kalan A Milli Takımımız, son dakikalarda yaşadığı sıkıntı kadar hiçbir şeyden çekmedi. Mücadeleye oldukça etkili başlayan ay-yıldızlılar, 90 dakika boyunca rakip kaleyi ablukaya alırken aranan gol bir türlü gelmedi.

RAKİBİ karşısında 25. gol girişiminde 77’de Selçuk İnan’ın vuruşuyla öne geçen Milliler, herkes ‘Maç böyle bitecek’ derken Sabala’nın şok golüne engel olamayarak çok değerli 2 puandan oldu.

ÇOK ARARIZ

TÜRKİYE daha önce de Hollanda karşısında yine etkili başladığı mücadelede Burak’ın golüyle öne geçmiş, fakat 90+2’de G.Saraylı Wesley Sneijder’in vuruşuna kafayı sokan Huntelaar skora dengeyi getirmişti. Milliler böylece 2 maçta son 5 dakikada yediği gollerle Fransa’da düzenlenecek olan Euro 2016 yolunda çok arayacağımız 4 puanı kaybederek ağır yara aldı.

Ozan ve Topal 7’de 7 yaptı

TÜRKİYE Futbol Direktörü Fatih Terim’in, Euro 2016 elemelerindeki jokerleri Mehmet Topal ve Ozan Tufan oldu. Tecrübeli teknik adam geride kalan 7 karşılaşmada 31 farklı oyuncu kullanırken, sadece F.Bahçe’nin iki yıldızını her karşılaşmada oynattı.

Haberin Devamı