Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 5iktaş Göztepe'yi dağıttı! 6 gol, 1 kırmızı kart...

5iktaş Göztepe'yi dağıttı! 6 gol, 1 kırmızı kart...

Süper Lig'de evinde oynadığı son 6 maçı kazanan Beşiktaş, Göztepe'yi 5-1 yenerek seriyi 7 maça çıkardı.

5iktaş Göztepe'yi dağıttı! 6 gol, 1 kırmızı kart...

TOPLAM 6 eksiği vardı Beşiktaş’ın... Quaresma, Gökhan Gönül, Atiba, Oğuzhan, Tolgay ve Love yoktu. Ama işte onların yokluğunun götürdükleri olduğu kadar yerlerine forma giyenlerin de getirdikleri var.

MEDEL-Necip orta ikilisiyle çok dirençliydi dün Beşiktaş. Bu sağlam göbek sayesinde kazandığı toplarla direkt rakip kaleye gitmeyi düşündüler. Talisca daha orta saha oyuncusu işleri yaptı. Duran topların önemi artmıştı ve buradan bir gol de buldu Kartal. Ayrıca Lens’i de Beşiktaş forması altında ilk kez bu kadar fit gördük.

İLK pozisyonu daha ilk dakikalarda Göztepe buldu. Savunmanın arkasına sarkan Demba Ba sert vurdu ama topu dışarı yolladı. Beşiktaş ise ilk pozisyonunu 14’te buldu. Caner’in kullandığı frikiğe kafayı Talisca vurdu, top Beto’da kaldı. 19’da ise Caner kornerde Lens’le paslaşıp içeri ortaladı, Talisca’nın kafasında top bu kez ağlara gitti.

26’DA Medel, Babel’den aldığı topu ceza yayından sert bir şutla ağlara gönderdi. . 45+1’de ise Göztepe geldi, karambolde Reis önünde bulduğu topu auta gönderdi. 55’te Babel’in ara pasını alan Lens karşı karşıya pozisyonda köşeyi düşündü, top direği yaladı.

Haberin Devamı

FARKA KOŞTULAR

64’TE ise skor 3-0 oldu. Köşe vuruşunda Caner’in ortasını Necip arkaya aşırttı, Tosic kafayla tamamladı. 70’te Halil ile golü bulan ve canlanan Göztepe, 73’te Demba Ba’nın füzesinde çatala takıldı. Oyunda daha etkin duruma gelmişlerdi ki; 78’de Rotman atıldı. Sonrasında da fark oldu. 86’da Mustafa, ilk maçına çıkan Larin’e harika bir gol attırdı, 88’de de Talisca topu Babel’e boş kaleye yuvarlattı ve maç 5-1 bitti.