Gazete Vatan Logo
Galatasaray 6 ayda bir aynı bölgeye transfer!

6 ayda bir aynı bölgeye transfer!

Süper Lig'in devleri sezon başında transfer yaptıkları bölgeleri Ocak ayında yeniden takviye etmek zorunda kaldı. Galatasaray sol bek, Beşiktaş stoper ve golcü alırken, Fenerbahçe'de ise Kocaman'ın stoper isteği karşılıksız kaldı.

6 ayda bir aynı bölgeye transfer!

VOLKAN TÜMKOR - ŞAMPİY10

Süper Lig'de ara transfer dönemi dün gece itibariyle sona ererken Galatasaray ve Beşiktaş, sezon başında transfer yaptıkları bölgeleri yeniden takviye etti. Fenerbahçe ise Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın stoper isteğine rağmen transfer yapmadı. Galatasaray ve Fenerbahçe'de transfer çalışmaları sezon başında takıma katılan isimlerin verimsizliği nedeniyle yapılırken, Beşiktaş stoper ve santrfor satışlarından yaklaşık 30 milyon euroyu kasasına koydu.
ASAMOAH OYALADI LATO GELDİ! ŞİMDİ YENİDEN...
Sezon başında kadrosunda önemli bir revizyona giden Galatasaray, Lionel Carole'ün Sevilla'ya kiralanmasının ardından uzun süre Asamoah'la ilgilendikten sonra savunmasının soluna Karabükspor'dan Iasmin Latovlevici'yi transfer etti. Ancak 550 bin euro ödenen Rumen oyuncu beklentileri karşılayamayınca ara transferin son gününde Inter'in Japon sol beki Yuto Nagatomo, 700 bin euro karşılığında kiralandı. Bu rakam bonuslarla 1 milyon euroya kadar yükselebilir.
BEŞİKTAŞ TEKRAR STOPER VE SANTRFOR ALDI
Üç büyükler arasında transferin en hareketli takımı olan Beşiktaş da, yaz transfer döneminde takviye ettiği savunma ve hücum hatlarına yeniden transfer yaptı.
Sezon başında stoper bölgesini Pepe, Medel ve Atınç'la güçlendiren Siyah-beyazlılar, Tosic'in de kariyer sezonunu yaşadığı dönemde Hırvat defans oyuncusu Domagoj Vida'yı bedelsiz olarak kadrosuna kattı. Ayrıca sezon başında transfer edilen forvet oyuncusu Alvaro Negredo'nun Demba Ba ve Mario Gomez'in takıma yaptığı katkıyı henüz gösterememesi ve Cenk Tosun'un rekor bedelle Everton'a satılmasının ardından Beşiktaş, devre arasında yaklaşık 5 milyon euro ödeyerek Vagner Love ve Cyle Larin'i de transfer etti.
Beşiktaş bu sezon stoper Marcelo ve santrfor Cenk Tosun'un satışından yaklaşık 30 milyon euroyu kasasına koydu.
KOCAMAN STOPER İSTEDİ AMA...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala stoper takviyesi istediğini açık açık ifade etti ancak Sarı-lacivertliler devre arasını transfer yapmadan kapattı. Fenerbahçe, Aykut Kocaman'ın takviye istediği savunma hattına sezon başında Zenit'ten Luis Neto'yu katmış ancak Portekizli stoper ilk 11 oyuncusu haline gelememişti.

Haberin Devamı