Gazete Vatan Logo
Futbol 6 puana yemekteyiz!

6 puana yemekteyiz!

Korkmaz iki maç üst üste kazanan takımına cebinden prim verdi

G.SARAY’DA Bülent Korkmaz’ın göreve başlamasıyla yaşanan değişim meyvelerini veriyor. Takımda yabancılar ve yerliler arasında gerilim tatlıya bağlanırken Korkmaz değişik motivasyon unsurları deniyor. Bunlardan en önemlisi ise ’sürekli birliktelik’. Sabah 09.30’da idman olsun olmasın oyuncular Florya’da toplanıyorlar ve bütün günü birlikte geçiriyorlar. Bu süre içerisinde idmanlar ve toplantılar yapılırken genç teknik adam oyuncularla tekli görüşmeler de yapıyor. Ama Korkmaz’ın uygulamaya koyduğu yeni kural tüm oyuncuların iştahını kabarttı.

GUARDİOLA MODELİ

BARCELONA’DA Pep Guardiola’nın takıma uyguladığı prim sistemini Korkmaz da Florya’ya getirdi. Guardiola Barcelona B takımında 4, A takımında ise 3 maç üst üste kazanan oyuncularını yemeğe götürüyor, hesabı kendi cebinden ödüyor. Korkmaz ise motivasyonu daha yukarı çekebilmek için bunu iki maça indirdi. Futbolcular iki maç üst üste kazandıklarında takım kaptanları gidilecek restaurantı Bülent Korkmaz’a iletecek ve yemekte hesabı çiçeği burnundaki teknik adam ödeyecek. Dün akşam bu uygulamanın ilki gerçekleştirildi.

TAM 11 BİN TL ÖDEDİ

BORDEAUX ve Konya’yı yenen G.Saraylı futbolcular dün Bülent Korkmaz’a gidilecek lokantayı Florya Beyti olarak bildirdiler. Takım halinde akşam idmanından sonra Beyti’ye giden G.Saraylı futbolcular 2.5 saat süren yemekte oldukça neşeliydiler. Hesabı ise Bülent Korkmaz ödedi. Takım, teknik heyet, Florya’daki profesyoneller ve sağlık ekibinin katıldığı yemeğin 11 bin TL tutan hesabı Korkmaz öderken, önümüzdeki maçlar için de oyuncularına aynı uygulamanın devam edeceğini söyledi. Şimdi futbolcular Bursa ve Hamburg’u yenip yeni bir yemek kazanmanın peşindeler.

Haberin Devamı