Gazete Vatan Logo
İngiltere 60 milyon Euro'luk savaş

60 milyon Euro'luk savaş

Premier Lig'de Arsenal'in Liverpool'a deplasmanda 3-1 kaybettiği maça yedek başlayan ve Londra ekibiyle köprüleri atan Alexis Sanchez için Inter ve Juventus'un mücadelesi şimdiden başladı.

60 milyon Euro'luk savaş

Arsenal'in Şilili yıldızı Alexis Sanchez, İtalya'ya dönüyor. 28 yaşındaki yıldız oyuncu hem Arsene Wenger hem de takım arkadaşlarıyla üstüste sert tartışmalar yaşamıştı.

Arsenal'in Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Bayern Münih'e 5-1 yenildiği maçta hem saha içinde hem de soyunma odasında takım arkadaşlarıyla sert tartışmalar yaşıyan yıldız oyuncu, Premier Lig'deki Liverpool maçına yedek başlayınca ipleri kopardı.

Inter ve Juventus...

İtalyan Tuttosport'un haberine göre; sözleşmesi 2018 yılının Haziran ayından bitecek olan Alexis Sanchez, İtalya'ya geri dönecek. Juventus yıldız oyuncunun Şampiyonlar Ligi oynaması açısından öncelikli bir tercih olarak gözükebilir ancak Inter'i satın alan Çinli Suning Group'un 150 milyon euroluk bir transfer bütçesi belirlemesi ve Alexis Sanchez'i uzun süredir isteyip, yüksek bir bedel ödeyecek olması oyuncunun kararını etkileyebilir.

60 milyon euro...

2014/2015 sezonu başında Arsenal'in Barcelona'ya 42 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı oyuncu için Londra kulübünün 60 milyon euroluk bir bonservis bedeli talep edeceği iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Wenger'le sert tartışma iddiası...

Yıldız oyuncunun geçtiğimiz hafta Arsene Wenger'le antrenman sahasında sert tartışma yaşadığı belirtilmiş ancak Fransız teknik adam bu iddiaları reddetmişti. İkilinin Byaern Münhi'le oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçı öncesi yapılan antrenmanda el sıkışmaları dikkat çekmişti.