Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 600 bin Euro'ya sağ bek

600 bin Euro'ya sağ bek

Devre arasında sağ bek alarak kadrosunu güçlendirmek isteyen Kartal, çalışmalara şimdiden başladı.

600 bin Euro'ya sağ bek

Siyah beyazlılar Valencia'nın 30 yaşındaki Portekizli yıldızı Pereira'yı bitirmek için menajerini İstanbul'a davet etti.

Beşiktaş bir yandan Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam ederken, bir yandan da devre arası transfer çalışmalarını sürdürüyor. Serdar Kurtuluş'tan beklediği verimi alamayan, bu bölgede farklı alternatifler denemesine rağmen istediği sonucu elde edemeyen Slaven Bilic'in raporu doğrultusunda harekete geçen siyah-beyazlıların, yaz aylarında da istediği Joao Pereira'yı almak için bir kez daha Valencia'nın kapısını çalacağı öğrenildi. LAS Provincias gazetesi Portekiz'in Arnavutluk'a sahasında 1-0 yenildiği maçta 90 dakika oynayan ama Valencia'nın ilk 3 maçında forma bulamayan 30 yaşındaki oyuncunun menajerinin İstanbul'a giderek Beşiktaşlı yöneticilerle bir görüşme yapacağını yazdı.

BONSERVİSİ 600 BİN EURO

Valencia ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Pereira için Beşiktaş'ın ortamı fırsat bilerek 600 bin euro bonservis bedeli teklif edeceği ama Pereira'nın en az 3 yıllık sözleşme istemesinin transferi sıkıntıya sokabileceği iddia edildi.

Haberin Devamı

(Fotomaç)