Gazete Vatan Logo
Galatasaray 600 binlik Sinan atıyor 3.3 milyonluk Belhanda bakıyor

600 binlik Sinan atıyor 3.3 milyonluk Belhanda bakıyor

600 bin euro’ya oynayan Sinan Gümüş, 12 maçta 5 gol, 4 asiste ulaştı. Sinan’ın 5.5 katı kazanan Belhanda, 20 maçta 2 gol atabildi. 7 asisti var.

600 binlik Sinan atıyor 3.3 milyonluk Belhanda bakıyor

Atiker Konyaspor ile oynanan çeyrek final ilk maçında 1 gol atan, 1 şutu da direğe takılan Sinan Gümüş, Ziraat Türkiye Kupası'nda takımını sırtlıyor. 24 yaşındaki oyuncu, kupada bu sezon forma giydiği 5 maçta 5 gol kaydederken, 3 tane de asist gerçekleştirdi. Sinan, Galatasaray'ın 3. kalecisi Eray İşcan'dan sonra kadroda en az maaş alan futbolcusu. Genç futbolcu yıllık 600 bin euro garanti ücrete oynuyor. Östersunds maçlarında da 1 asist yapan Gümüş, bu sezon 5 gol, 4 asist ile takımın en pahalı ismi Younes Belhanda (2 gol, 7 asist) kadar skora katkı sağladı. Üstelik Sinan sadece 12 maçta oynadı. Belhanda ise 20 maçta forma giydi.

Cimbom'un sezon başında 8 milyon euro bonservis bedeli ve bonuslar hariç 3.350 milyon euro garanti ücret ile kadrosuna kattığı Younes Belhanda şu ana kadarki performansı ile 'hayal kırıklığı' yaşattı. Takımın en pahalı oyuncusu olan Faslı yıldız, Süper Lig'de 17 maçta sadece 2 gol atabilirken, 6 tane asist yaptı. Kupada da 1 asisti bulunuyor. Terim, tecrübeli ismi ligdeki son iki maçta yedek soyundururken, Osmanlıspor karşısında ikinci yarıda oyuna dahil etti. Konyaspor ile oynanan kupa maçında ise müsait pozisyonda verdiği hatalı bir pas sonrası kulübede tepki gösterdi. Belhanda'nın Sivas'ta da kulübede olması bekleniyor.

Haberin Devamı

(Fotomaç)