Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 7 bela Kanarya!

7 bela Kanarya!

F.Bahçe son 3 sezondur eli boş döndüğü Karabük deplasmanında bu kez zor da olsa kazanıp liderliğini korudu

7 bela Kanarya!

7’de nefis bir şut atan Selçuk, 27 ay sonra gol atıp kendisine doğum günü hediyesi verdi. 58’de ise 90 günlük suskunluğunu bozan Emenike farkı 2’ye çıkardı. Mavi Ateş 75’te Traore ile umutlanırken 90+4’te Furkan’ın füzesini çıkaran Volkan, takımına ligde üst üste 7. galibiyetini getirdi

LİDERLİĞE günden güne alışan F.Bahçe, bir zorlu deplasmanı daha rahat geçti: 2-1. İsmail Kartal’ın oyun anlayışı; alan daraltmaya, önde baskıya, çok pasa ve rakibe pozisyon vermeme üzerine kurulu. Son 4 maça baktığınızda bu felsefe oturmuşa benziyor. Selçuk Şahin’e ayrı bir parantez açmak gerekirken, Egemen’in varlığını da unutmayalım. Emenike’nin gol orucunu bozması da gelecek haftalar için önemliydi. Volkan da uzatmada görevini yapan oyuncuydu.

SARI-lacivertli taraftarlar son dönemde yeni bir tezahürat başlattı: “Hepimiz ölelim, Selçuk Şahin yaşasın.” Tecrübeli futbolcu küsmeyen, kapris yapmayan tavrıyla gönülleri fethetti. Dün de 7’de yani 19.07’de ceza sahası dışında bekledi, top ayağına oturdu ve Waterman’i çaresiz bıraktı: 0-1. 11’de Gökhan’ın şutunu kaleci Waterman kurtarırken havalanan top direkten döndü. 49’da ise Diego ceza sahası içine daldı, pasını güzel çıkardı, ancak Emenike’nin şutu etkisizdi.

Haberin Devamı

VOLKAN İPTEN ALDI

58. dakika maçın kırılma anı oldu. ‘Atamayana atarlar’ ya aynen öyle. Viola, Kuyt’ın kaptırdığı topta arkadaşlarına vermedi, top Volkan’da kaldı. Volkan hızlı oynadı Caner’e, o da Emenike’ye. Gol hızlı ve temiz oldu. ‘Maç bitti’ derken Karabük canlandı. 75’de Viola ortaladı Traore, arka direkte kafayla tamamladı: 1-2. F.Bahçe baskı yese de son 15 dakikayı gol yemeden geçirdi. 90’da Topuz’un ortasına Webo sadece dokunsaydı skor değişecekti ama uzatmada da Furkan’ın şutunu Volkan çıkardı.