Gazete Vatan Logo
Galatasaray 7 milyon Euro'ya G.Saray'a!

7 milyon Euro'ya G.Saray'a!

Taraftarının gönlünü flaş hamlelerle almayı planlayan Sarı-Kırmızılı yönetim Pato için düğmeye bastı.

7 milyon Euro'ya G.Saray'a!

Sezona istediği başlangıcı yapamayan, transferde geç kalan ve Grosskreutz skandalıyla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray, gönülleri çabuk kazanacağa benziyor.

Ocak ayını beklemeden kadrosunu güçlendirmek için yıldız isimlerle görüşmelere başlayan Aslan’ın ilk hedefi Pato’ydu. Brezilyalı yıldız, menaceri tarafından yaz başında da Sarı-Kırmızılılar’a önerilmişti. Ancak maliyeti yüksek gelmişti. Ancak hem takıma seviye atlatacak bir yıldız hem de taraftarı heyecanlandıracak bir isim almak isteyen Cimbom, bu kapsamda ilk görüşmesini yaptı, hatta aşama bile sağladı.

MENAJERİ TAMAM

26 yaşındaki Alexandre Pato’nun menaceriyle kurulan ilk temastan olumlu yanıt alındığı öğrenildi. Aslan’ın bu transfer için görevlendirdiği bir Türk menacer, oyuncunun temsilcisi Gilmar Veloz’la yaptığı görüşmede, Galatasaray’ın Pato’yu transfer etmek için her türlü fedakarlığa hazır olduğunu iletti.

"BEN İSTERİM"

Pato’nun menaceri aracılığıyla verdiği cevap ise Sarı-Kırmızılı yönetimin iyice iştahını kabarttı. Yeniden Avrupa’ya dönmek istediğini belirten Pato, “Galatasaray büyük bir kulüp. Şampiyonlar Ligi’nde de ilerleyebileceklerini düşünüyorum. Aklımda hep yeniden Avrupa’ya dönmek var. Eğer kulüpler gereken şartlarda uzlaşmaya varırsa bu takım Galatasaray neden olmasın” diyerek transfere yeşil ışık yaktı.

Haberin Devamı

FORMÜL HAZIRLIĞI

Cimbom’da ise şu anda Pato için formül hazırlığı var. 31 Aralık’a kadar Sao Paolo’da kiralık olarak forma giyecek olan Pato’nun bonservisinin bulunduğu Corinthians’la pazarlıklar başladı. Kapıyı 10 milyon Euro’dan açan Brezilya ekibinin 7 milyon Euro’ya ikna edilmesi halinde yönetimin bu rakamı finanse etmeye hazır olduğu da gelen haberler arasında.

(Fanatik)