Gazete Vatan Logo
Trabzonspor 8 ismin bileti kesildi!

8 ismin bileti kesildi!

Kadrosunda 41 oyuncu bulunan Trabzon’da takımdan gidecekler belli oldu.

8 ismin bileti kesildi!

Yeni sezonda 24-25 kişilik oyuncu kadrosu ile mücadele etmeyi planlayan Karadeniz ekibinde Muhammet Demir, Aykut Demir, Sefa Yılmaz, Musa Nizam, Ramazan Övüç, Luis Ibanez, Yusuf Erdoğan ve Aytaç Kara takımda düşünülmeyen isimler...

YENİ sezon öncesi kadrosunda gençlerle birlikte 41 oyuncusu bulunan Trabzonsporda birçok isimle yolların ayrılacağı öğrenildi. Kadrosunda bulunan genç oyuncuların bazılarını gelişim göstermeleri için farklı takımlara kiralamayı planlayan bordo-mavililerin bunun haricinde de 8 oyuncuyu yolları ayırmayı planladığı öğrenildi. Yeni sezonda 24-25 kişilik oyuncu kadrosu ile mücadele etmeyi planlayan Karadeniz ekibinde Muhammet Demir, Aykut Demir, Sefa Yılmaz, Musa Nizam, Ramazan Övüç, Luis Ibanez, Yusuf Erdoğan ve Aytaç Kara gibi isimlerin takımdan ayrılacaklar arasında yer aldığı ifade edildi.
SADECE BATUHAN!
YÖNETİMİN bu konuda teknik direktör Ersun Yanal ile bir görüşme yaptığı ve geride kalan sezonu farklı takımlarda tamamlayan oyuncular arasından sadece Batuhan Artarslan’ın sezon öncesi hazırlık kampına dahil edilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi.
BORDO-mavililerin kadro şişkinliğini azaltarak yapılacak 4 transferle birlikte sezona başlamayı hedeflediği, Ersun Yanal’ın başarılı bir sezon geçiren Yusuf Yazıcı’nın yanı sıra genç oyuncular Uğurcan, Furkan, Abdurrahim, Yunus Emre ve Abdülkadir gibi isimleri de kadroda tutmaktan yana görüş bildirdiği belirtildi.

Haberin Devamı