Gazete Vatan Logo
Beşiktaş 'Bu sakatlığı gidereceğiz'

'Bu sakatlığı gidereceğiz'

Beşiktaş 2. Başkanı Çebi, takımın en önemli problemini sezon sonunda mutlaka çözeceklerini söyledi:

'Bu sakatlığı gidereceğiz'

“Haziranda sakatlık konusunu masaya yatıracağız. Sorunu bir kişiye ya da bir birime bağlamak doğru değil. Bu konuda her türlü kararı alabiliriz.”

“Lig bittiğinde 81 puanla şampiyon oluruz. 9 maçın hepsini kazanırsak zaten şampiyon oluruz. Takıma güveniyorum, çocuklar da bunu inşallah başaracak.”

BEŞİKTAŞ İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi takımda çok sayıda sakatlık yaşanması konusunu mutlaka çözüme kavuşturacaklarını söyledi. Dün kulübün basın sözcüsü Metin Albayrak ile birlikte Beşiktaş’ı takip eden medya mensupları ile bir araya gelen Ahmet Nur Çebi sakatlıklarla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“SAKATLIK konusunda lig sonunda geniş kapsamlı değerlendirme yapacağız. Her şeyi haziran ayında masaya yatıracağız. Haziranın 1 ve 7’si arası ameliyathane açık. Her şeyi değerlendireceğiz.
SAKATLIK konusunda suç kimde ona bakacağız. Sadece doktora bağlamak çok yanlış. Zemin olabilir, antrenman teknikleri olabilir, futbolcunun kendine bakıp bakmaması, dayanıklılığı her şey olabilir. Bunların hepsini değerlendirmeye alacağız ve ona göre bir yol çizeceğiz. Bu konuda her türlü kararı alabiliriz.”
‘81 PUANLA İŞİ BİTİRİRİZ’
“LİG bittiğinde 81 puanla şampiyon oluruz. 9 maçın hepsini kazanırsak zaten şampiyon oluruz. Bütün isteğimiz ve inancımız bu yönde. Ben bu takıma güveniyorum, bu çocuklar da bunu inşallah başaracaklar” da diyen Ahmet Nur Çebi, Biliç’in kalıp kalmayacağı ile ilgi de şu açıklamayı yaptı:
“BU konu çok ve gereksiz yere yazılıp çiziliyor. Kesin olan şey her iki tarafın da 500 bin Euro fesih bedel hakkı var. Bu her iki taraf içinde geçerli bir durum. Ben şahsen hocamızın gideceğini zannetmiyorum. Gitmek isteyeceğini de düşünmüyorum. Ama giderse de hocasız kalmayız.”

Haberin Devamı