Gazete Vatan Logo
Futbol A Milli Takım'a büyük destek!

A Milli Takım'a büyük destek!

UEFA Uluslar B Ligi 2'nci Grup karşılaşmasında Türkiye ile Rusya, Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda karşı karşıya gelirken maça büyük ilgi gösterildi.

A Milli Takım'a büyük destek!

UEFA Uluslar B Ligi'nde Trabzon'da oynanan Türkiye-Rusya mücadelesini bakanlar ve milletvekilleri, taraftarlarla birlikte izledi.
UEFA Uluslar B Ligi'nde Türkiye'nin Trabzon'da konuk ettiği mücadeleyi bakanlar ve milletvekilleri taraftarlarla birlikte tribünden takip etti. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan Gençlik ve Spor eski Bakanı Osman Aşkın Bak ile Ak Parti İzmir Milletvekili eski milli futbolcu Alpay Özalan, taraftarlarla birlikte ay-yıldızlı ekibe destek verdi.

OKAY YOKUŞLU'YA YOĞUN İLGİ

Trabzonsporlu taraftarların ağırlıklı olduğu tribünlerde bordo mavili taraftarlar, sezon öncesi İspanya ekibi Celta Vigo'ya transfer olan eski oyuncuları Okay Yokuşlu'yu unutmadı. Genç oyuncuyu tribünlere çağıran taraftarlar, sevgi gösterilerinde bulunurken, Okay da alkışlarla bu ilgiye karşılık verdi.

TARAFTARLAR YALNIZ BIRAKMADI

Türkiye - Rusya karşılaşmasında taraftarlar Türkiye A Milli Takımı'nı yalnız bırakmadı. Tribünlerin büyük bölümünü dolduran taraftarlar, maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan ay yıldızlı futbolcuları alkışlayarak sevgi gösterisinde bulundu. Maçı izlemeye gelen taraftarlar, Mehter Marşları eşliğinde ellerindeki Türk bayraklarını dalgalandırdı. Az sayıda konuk ekibin taraftarı da kendilerine ayrılan bölümde yerlerini alarak ülkelerinin milli takımlarını yalnız bırakmadılar. Karşılaşma öncesi statta açılan büyük afişlerde 2024 Avrupa Şampiyonası adaylığına dikkat çekilerek, 'En iyisi için şimdi bizim zamanımız. Trabzon hazır' ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

TRİBÜNLER AY YILDIZLI BAYRAKLARLA DONATILDI

Türkiye - Rusya arasında oynanacak karşılaşma için Şenol Güneş Kompleksi'nin tribünleri Türk bayraklarıyla donatıldı. Maça gelen taraftarlara ay yıldızlı bayraklar dağıtılırken, tribünlerin önünde ve stadın çeşitli bölümlerinde de Türk bayrakları yer aldı.

EREN BÜLBÜL UNUTULMADI

Trabzon'un Maçka ilçesinde yaşanan terör saldırısında şehit düşen Eren Bülbül de Türkiye ile Rusya arasında oynanan mücadelede unutulmadı. Stat etrafındaki reklam panolarının ekranına, 'Bu vatan sana minnettar, iyi ki varsın Eren' yazıları yansıtıldı. Stat skorbordundan da 'Seni asla unutmayacağız. Bu vatan sana minnettar' ifadeleri yer aldı. Taraftarlar da 'şehitler ölmez, vatan bölünmez' diye bağırdı.

Haberin Devamı