Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar A Millilerin rakibi belli oldu!

A Millilerin rakibi belli oldu!

2016 FIVB World League 2'nci Grup'u 4'üncü olarak tamamlayan A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın 2017 World League'deki rakipleri bugün gerçekleşen kura çekimi sonrasında belli oldu.

A Millilerin rakibi belli oldu!

2017 FIVB World League'e 2'nci Grup'tan katılacak olan Türkiye, 02-04 Haziran 2017 tarihleri arasında ev sahipliği yapacağı eleme grubu ilk hafta karşılaşmalarında C2 Grubu'nda Hollanda, Mısır ve Çin ile karşılaşacak.

Millilerimiz 2'nci haftada ise 09-11 Haziran 2017 tarihleri arasında Japonya'da oynanacak olan E2 Grubu karşılaşmalarında Slovenya, Kore Cumhuriyeti ve ev sahibi Japonya ile mücadele edecek.

Türkiye, grup karşılaşmalarının son etabında ise 16-18 Haziran 2017 tarihleri arasında Çin'de organize edilecek olan G2 Grubu mücadelelerinde Avusturalya, Japonya ve Çin ile oynayacak.

Tüm grup maçlarının sonlanmasının ardından grup sıralamasına göre tüm takımların aldıkları puanlar bir havuzda birleşecek ve tüm takımlar içinde en çok puanı toplayan 3 takımın yanı sıra sonradan belirlenecek olan ev sahibi takımın da katılımıyla FIVB World League 2'nci Grup Final maçları 23-25 Haziran tarihleri arasında tek maçlı eleme usulüne göre oynanacak.