Gazete Vatan Logo
Futbol A2’den geldim

A2’den geldim

Alex, 9 maç sonra 18’e giren Kazım’a “Sen yeni misin?” diye takılınca bu yanıtı aldı

F.BAHÇE’NİN önceki gün 3-0 kazandığı G.Birliği maçı öncesinde, soyunma odasında keyifli bir diyaloğun yaşandığı ortaya çıktı. F.Bahçe’nin uslanmaz çocuğu Colin Kazım, Y.Boys ile oynanan Şampiyonlar Ligi ön elemesi ilk maçında basit bir biçimde kırmızı kart gördükten sonra bir daha teknik direktör Aykut Kocaman tarafından kadroya alınmamıştı.

TAM 9 maç ilk 18’e giremeyen Kazım, G.Birliği maçında ise kadroda kendisine yer buldu. Karşılaşma öncesinde soyunma odasında Kazım’ın yanına giden kaptan Alex arkadafl›na “Sen yeni misin?” diye takıldı. Kazım ise “Evet... Ben genç oyuncuyum. A2 tak›m›nda oynuyordum. Gökay (İravul) ve Okan’ın (Alkan) arkadaşlarıyım” diye esprili bir yanıt verdi.

SELCUK karalar bağladı

F.BAHÇE’DE Kocaman’ın gözdesi olan Selçuk Şahin, formunun zirvesindeyken, yaşadığı talihsiz sakatlıkla yıkıldı. G.Birliği maçında bağlarını kopartan milli futbolcunun Acıbadem Hastanesi’nde oldukça üzgün olduğu gözlenirken, futbolcuya şimdilik 8-10 hafta arasında iyileşme süreci öngörüldü.

ANCAK bu konuda kesin ifadeler kullanmaktan kaçınan F.Bahçe sağlık heyetinin, hazırlanacak özel çalışma programlarıyla Selçuk’un iyileşme zamanını 6 haftaya kadar düşürmeye çalışacağı ifade ediliyor. Öte yandan 29 yaşındaki oyuncu sakatlığı nedeniyle milli takım kadrosunda da çıkartıldı.

13 YILIN EN GOLCÜ TAKIMI

Sezona tutuk başlayan F.Bahçe, Aykut Kocaman yönetiminde son 13 yılın en golcü sezonunu geçiriyor. Sarı-lacivertliler ligin başındaki kötü tabloya rağmen 4 maçtaki farklı galibiyetlerle ilk 7 maçlık bölümler dikkate alındığında önemli bir başarıya imza attı. F.Bahçe 7 maçta rakip ağları 20 kez havalandırırken, 1996-97’de 22 gole ulaşmıştı.

İzin yarın bitiyor

HAFTAYI G.Birliği galibiyetiyle tamamlayan F.Bahçe, Konya maçı hazırlıklarına yarın başlayacak. Milli maç arası nedeniyle teknik direktör Aykut Kocaman takımına 2 gün izin verirken, sarı-lacivertliler deplasmanda oynayacaklar› Konya mücadelesinin ilk idman›n› yar›n gerçekleştirecek. Hazırlıklarını milli futbolculardan yoksun sürdürecek sarı-lacivertli ekipte, sakatlıkları bulunan futbolcuların tedavilerine de devam edilecek.

De Souza Ailesi Disney Ice’ı izledi

F.BAHÇE Kaptan› Alex, dün ailesiyle stres attı. Alex, eşi Daiane ve çocuklarıyla beraber dün ‘Disney on Ice-Disneyland Macerası’ isimli müzikal gösteriyi izledi.

DE Souza ailesi Mickey Mouse, Minnie Mouse ve dostlarının Disneyland’daki macerasını konu alan ve ‘İnanılmaz Aile’, ‘Alice’, ‘Karayip Korsanları’ ve ‘Oyuncak Hikayesi’ndeki karakterlerin yer aldığı müzikalde keyifli vakit geçirdi.

Niang bereketi

SPOR Toto Süper Lig’de geride kalan 7 maçlık bölümde 20 gol atarak maç başına 2.85 gol ortalaması tutturan F.Bahçe’de forvet hattının performansı, takımın çıkışa geçmesinde önemli rol oynadı. Son yıllarda forvet hattında görev alan futbolcularından beklediği verimi pek alamayan sarı-lacivertli ekipteki bu değişimde en büyük etken kuşkusuz Mamadou Niang’ın performansı... Ligde 7 gol atan Niang’a Alex 4, Semih de 2 golle eşlik etti. Forvet hattı atılan gollerin yüzde 65’lik bölümüne sahip oldu.

Haberin Devamı