Gazete Vatan Logo
Futbol A2 Milliler finalde!

A2 Milliler finalde!

A2 Milli Takımı, deplasmanda oynadığı ve normal süresi 2-2 tamamlan yarı final maçında İtalya'ya, penatılarda 3-1 üstünlük sağlayarak finalist oldu.

A2 Milliler finalde!

A2 Milli Futbol Takımı, International Challenge Trophy turnuvası yarı final maçında İtalya'yı penaltılarda geçerek finale yükseldi.

Caserta kentindeki Pinto Stadı'nda tek maç eleminasyon sistemine göre oynanan maçın normal süresi, Türkiye'nin 20. dakikada Soner Aydoğdu, 53. dakikada Cenk Tosun, İtalya'nın ise 18. dakikada Forte ve 47. dakikada Farago'nun attığı gollerle 2-2'lik eşitlikle tamamlandı.

Uzatma bölümünde iki takım da skoru değiştiremedi ve ay-yıldızlı ekip rakibine penaltılarda 3-1 üstünlük sağlayarak adını finale yazdırdı.

A2 Milli Takımı, Almanya Futbol Federasyonu'ndan hakem Daniel Siberet'in yönettiği maçı 9 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Müsabakanın 26. dakikasında Atınç Nukan, 82. dakikasında ise Emre Çolak kırmızı kart görürken, teknik direktör Müfit Erkasap da 89. dakikada tribüne gönderildi. Milliler, bu dezavantajlı duruma rağmen rakibine üstünlük sağlamayı başardı.

Milli takımın finaldeki rakibi, yarın oynanacak Norveç-Slovakya maçının galibi olacak.