Gazete Vatan Logo
Başakşehir Abdullah Avcı: "2.5 yıldır ilk defa 3 gol yedik"

Abdullah Avcı: "2.5 yıldır ilk defa 3 gol yedik"

Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'la 3-3 berabere kalan Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, kendileri için sıkıntılı geçen bir maç olduğunu söyledi.

Abdullah Avcı: "2.5 yıldır ilk defa 3 gol yedik"

Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, seyir zevki yüksek bir mücadele olduğunu belirtti.

"Bizim için sıkıntılı geçen bir maç oldu." ifadesini kullanan Avcı, şöyle konuştu:

"Skora baktığınızda 3-3. Maçı izleyenler adına güzel bir müsabaka, bizim için ise sıkıntılı bir maç oldu. Kardemir Karabükspor oyun oynamaya çalışıyor, pas opsiyonlarını kullanıyor. 4 stoperle oynadılar. Doğru bir oyunla başladık ve golü bulduk. Penaltı mı, değil mi tartışılır bir pozisyonla golü yedik. İkinci yarının başında yediğimiz gol ve ardından 3-2'yi yakaladık. Sonrasında iki net pozisyon bulduk. İşin şu tarafı bizim için sıkıntılı, 2,5 yıldır ilk defa bu statta 3 gol yedik. Kazanma duygusu ile oyun prensiplerini karıştıramayız. Penaltı pozisyonumuz var. Rakibimiz Beşiktaş daha oynamadı, 1 puan oraya yaklaştık. Galatasaray ve Fenerbahçe mağlup oldu, onlardan birer puan daha öne geçtik. Milli takım arasında dersimize iyi çalışıp, yolumuza devam edeceğiz."

Kardemir Karabükspor cephesi

Haberin Devamı

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Zoran Barisic ise çok iyi bir maç olduğunu dile getirdi.

Barisic, İstanbul deplasmanından beraberlikle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Buradan beraberlikle ayrılıyoruz, seyir zevkinin yüksek olduğu bir müsabakaydı. İki takım da ofansif bir oyun ortaya koydu. Gelen taraftarların buradan mutlu ayrıldığını düşünüyorum. Bir puan için mutluyuz." ifadelerini kullandı.