Gazete Vatan Logo
Başakşehir Abdullah Avcı'dan Beşiktaş sözleri...

Abdullah Avcı'dan Beşiktaş sözleri...

Medipol Başakşehir'in Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın şampiyonluğu sonrası yayıncı kuruluşa telefonla bağlandı.

Abdullah Avcı'dan Beşiktaş sözleri...

Medipol Başakşehir'in Teknik Direktörü Abdullah Avcı beİNSPORTS'taki Maraton programına bağlanarak soruları cevapladı.

İşte o açıklamalar;

"Basın toplantısında da söylemiştim. Çok güzel bir yarış oldu bizim adımıza. Beşiktaş gibi, büyük bir kulüple bu yarışın içersinde bulunmak. Bütün camiayı tebrik ediyorum. Şampiyon olan bir takımın arkasından 2. olan takım bile olsak yenemediği bir takımız. Şampiyonlar Ligi'nde onlara başarılar dileriz"

"Son 2 senede hiç 4.'lükten aşağıya düşmedik. 2 senedir Avrupa'ya katılıyoruz. Lig başında Fenerbahçe ve Bursaspor ile oynayıp lige 6 puanla başlamak yolumuzu çizdi. Her iki kulvarda da ayakta kalmak bizim için önemliydi. Önümüzdeki sezon bu bizim için yeterli olmayacak"

"Gelecekle ilgili planlar yapıyoruz. tespit ettiğimiz oyuncularımız var. Önümüzdeki senenin de planını şuan yapmış durumdayız. Aslında birey üzerinden gitmemk lazım. Ekip çalışması ve kulübün özellikle sunduğu imkanlar bunun içindeki doğru organizasyonlar var. Anahtar kelime iletişim"

'Senenin 11'ini yapsanız Başakşehir'den kimleri alırsınız?' sorusuna Avcı; "Bir alt ligden gelip 46-50 maç oynayıp Milli takıma kadar yükselen Cengiz Ünder'i en başa koyarım. Emre Belözoğlu Türk futbolunun gelmiş geçmiş en önemli oyuncularından onu saymıyorum bile" diye cevapladı." (Skorer)

Haberin Devamı