Gazete Vatan Logo
Futbol Abdurrahim Albayrak'tan Süper Lig'in kalan maçları için flaş talep!

Abdurrahim Albayrak'tan Süper Lig'in kalan maçları için flaş talep!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Nihat Özdemir, Süper Lig'in 12 Haziran'da devam edeceğini belirtti. Kulüpler Birliği Vakfı ile dün yapılan toplantının detayları ortaya çıktı. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın toplantıdaki talebi dikkat çekti. Ama kimse kabul etmedi.

Abdurrahim Albayrak'tan Süper Lig'in kalan maçları için flaş talep!

Süper Lig'in geleceğiyle ilgili Kulüpler Birliği ile TFF arasında gerçekleştirilen toplantının detayları belli oldu. TFF Başkanı Nihat Özdemir toplatının ardından açıklamalarda bulunmuştu.Nihat Özdemir, 7 kulübün düşme olmaması ve gelecek sezon 21 takımlı bir lig oynanması yönünde talepte bulunduğunu açıklamıştı.Ayrıca Özdemir, “Süper Lig’in 12 Haziran tarihinde başlaması üzerine, 18 kulübün tam desteğiyle karar almış bulunmaktayız” ifadelerini kullandı.

Toplantının detayları ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın talebi dikkat çekti.A Spor'un haberine göre Albayrak, toplantıda İstanbul önerisinde bulundu.Albayrak maçların tamamının İstanbul'da oynanmasını istedi.Fakat toplantıya katılan kulüp temsilcileri bu konuya çok sıcak bakmadı.