Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Aboubakar'da Beşiktaş'ın şansı yüksek!

Aboubakar'da Beşiktaş'ın şansı yüksek!

Yaz transfer döneminde şu ana dek Boyd ve Douglas'a imza attıran Beşiktaş'la ilgili Portekiz basınından flaş bir iddia geldi. Siyah-beyazlı kulübün Aboubakar'ı yeniden kadrosuna katma ihtimalinin yüksek olduğu öne sürüldü.

Aboubakar'da Beşiktaş'ın şansı yüksek!

Portekiz'de yayım yapan Record gazetesi, Beşiktaş'ın eski golcüsü Vincent Aboubakar'ı yeniden kadrosuna katma ihtimalinin yüksek olduğunu yazdı.

Gazetenin okuyucularıyla paylaştığı özel haberde Porto kulübünün geçtiğimiz sezonun başında sol diz ön çapraz ve iç yan bağlarını tamamı ile koparan ve fiziksel açıdan hâlâ istenilen seviyede olmayan Kamerunlu golcüyü başka bir takıma göndermeye hazır olduğu ifade edildi. 27 yaşındaki santrforun hâlihazırdaki en ciddi talibininse daha önce bir sezon kiralık oynadığı Beşiktaş olduğu kaydedildi.

Porto'yla 2021 yılına dek sözleşmesi bulunan Aboubakar; yaşadığı ağır sakatlıkların ardından takımdaki forvet rotasyonunda Moussa Marega, Tiquinho Soares, Ze Luis, Fabio Silva ve Jesus Corona gibi isimlerin arkasında kalmıştı. Yıldız isim, yedi aylık aranın ardından takımıyla çıktığı son iki maçta yalnızca 10 ve 14 dakika süre alabilmişti.

(Fanatik)