Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Acılı Adana Fener'i 7 bitirdi

Acılı Adana Fener'i 7 bitirdi

Lig sonuncusu Adanaspor ile Kadıköy'de berabere kalan Fenerbahçe'nin lider Başakşehir'le arasındaki fark 7 puana çıktı.

Acılı Adana Fener'i 7 bitirdi

LİG sıralamasına bakın bu maçın kaç kaç biteceğini az buçuk tahmin edin. Maç tabii ki kağıt üstünde değil sahada oynanır! Adana sonuna kadar puan almayı hak eden bir futbol oynadı sözümüz yok. İlginç olan F.Bahçe’nin özellikle ilk yarıda bu kadar kötü olması. Advocaat ‘şöyle hoca, böyle hoca’ diyoruz öyle bir kadro çıkartıyor ki sanki biriyle inatlaşmış. Beğenmedikleri, Dereağzı’na ittikleri Aatif kurtarıcı olmuş. ‘Merkezden oynayacağız’ diyor, 3 tane aynı tip oyuncuyu sahaya sürüyor. Bana da şeytanın avukatlığını yapmak düşüyor; Bu takımın orta sahasına transfer şart…

1 PUAN ALTINDIR

5. dakikada Adana gole yaklaştı. Magaye çıkardı Cem vurdu ancak bu vuruş etkili değildi. 17’de lens’in ortasına Fernandao ön direkte vurdu kaleci Itandje kurtardı. 23’te Adana maçın başından beri kovaladığı golü buldu. Da Silva’nın pasında Magaye ceza sahasına hızlı girip Volkan’ı geçtikten sonra boş kaleye bıraktı: 0-1.

40. dakikada ise Adana baskıyı kaldıramadı. Lens ortaladı, Skırtel vurdu Itandje kurtardı dönen top Mehmet Topal’ın önüne düştü. Milli oyuncu golü yazdı: 1-1. Ancak şok gol ilk yarının uzatma dakikasında geldi. Magaye’nin pasında Ronei devre 1-2 dedi.

Haberin Devamı

77’DE Skrtel’in vuruşunda top Koman’ın eline çarptı, penaltıyı 78’de Fernandao gole çevirdi 2-2. 85’te Jeremain Lens vurdu, Itandje bacaklarıyla kurtardı. 88’de Itandje bu sefer Persie’nin şutunu da aynı hamleyle kurtardı. De Souza’nın da şutunda Adana kalecisi gole izin vermedi. 1 puan demeyin. Şampiyonluk yarışının altın puanıdır.