Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Adana Demirspor'dan iki transfer

Adana Demirspor'dan iki transfer

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Kayserispor'dan Anıl Taşdemir'i renklerine bağladı.

Adana Demirspor'dan iki transfer

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, transfer çalışmalarında titizliğini sürdüren ve ince eleyip sık dokuyan Adana Demirspor Kulübü, Kayserispor'dan orta saha oyuncusu Anıl Taşdemir'i transfer etti.

Kulüp başkanı Sedat Sözlü, 21 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek adına gece gündüz demeden hassasiyet içinde çalıştıklarını belirterek, "Transferde Osman hocamızın verdiği önemli isimleri kadromuza dahil ederek, hemen kampa gönderiyoruz. Bir an önce yeni sezona hazır olması için büyük gayret sarf ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü de çok önemli bir futbolcuyu renklerine bağlamanın verdiği mutluluğu yaşadıklarını kaydetti. Anıl'ın bu ligde şampiyonluk yaşamış bir kadronun önemli bir oyuncusu olduğuna dikkati çeken Özköylü, takımın, Anıl ile daha da güçleneceğini kaydetti.

Anıl Taşdemir de Adana Demirspor camiasının ve taraftarının ne kadar büyük olduğunu bildiğini anlatarak, "Bu önemli camianın bir parçası olmaktan dolayı mutluyum. Formanın hakkını sonuna kadar vermek ve bu camiaya layık olmak için sonuna kadar mücadele edeceğim" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Bir transfer daha

Ayrıca Adana Demirspor, Adanaspor'dan Mehmet Ozan Tahtaişleyen'i transfer etti.
Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, başka Sedat Sözlü, transfer komitesi üyesi Diren Özgül ve genel koordinatör Ali Yücel'in katılımıyla stoper Tahtaişleyen'i bir yıllığına mavi lacivertli ekibe bağlayan sözleşme imzalandı.
Başkan Sözlü, hatır gönül işlerine asla izin verilmeyen bir transfer politikası uyguladıklarını belirterek, "Teknik direktörümüz Osman Özköylü'nün bizlere sunduğu değerli isimleri kadromuza dahil etmeye devam ediyoruz. Adana Demirspor camiasına özlediği tabloyu bu sene yaşatacağız" ifadelerini kullandı.
Tahtaişleyen de Adana Demirspor'un şampiyon olması için elinden gelen her şeyi yapacağını, taraftarların desteğiyle sezon sonunda sevineceklerine inandığını kaydetti.