Gazete Vatan Logo
Başakşehir Adebayor kadroda olacak mı?

Adebayor kadroda olacak mı?

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın sahasında Galatasaray ile karşılaşacak.

Adebayor kadroda olacak mı?

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadelede hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Ligde oynadığı son iki maçı kazanamayan ve bir maçı eksik olan turuncu-lacivertliler lider Beşiktaş'ın 8 puan gerisinde bulunuyor. Medipol Başakşehir, bu sezon ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mağlup ettiği Galatasaray'ı bir kez daha yenerek zirve takibini sürdürmenin peşinde.

Galatasaray ise Medipol Başakşehir'i mağlup ederek rakibiyle arasındaki puan farkını 1'e indirmek ve Şampiyonlar Ligi iddiasını güçlendirmek istiyor.

Adebayor'un kadroda olması bekleniyor

Turuncu-lacivertli takımın, Akhisar Belediyespor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında sakatlanarak oyundan çıkan Togolu golcü Emmanuel Adebayor'un, Galatasaray maçının kadrosunda olması bekleniyor.

Medipol Başakşehir'de kart cezası biten kaptan Emre Belözoğlu'nun da hafif sakatlığına rağmen sahadaki yerini alması yüksek bir ihtimal olarak görülüyor.

Sakatlığı bulunan Doka'nın ise kadroda olması beklenmiyor. Abdullah Avcı'nın ekibinin diğer eksikleri ise fıtık ameliyatı geçiren Bekir İrtegün ile topuğundaki rahatsızlık nedeniyle ayağında alçı olan Egemen Korkmaz.

Haberin Devamı

Altı futbolcu ceza sınırında

Medipol Başakşehir'de Marcio Mossoro, Edin Visca, Uğur Uçar, Alexandru Epureanu, Cengiz Ünder ve Samuel Holmen sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Üçr sarı kartı bulunan 6 futbolcu, yarınki maçta da kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve 28. haftadaki Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.