Gazete Vatan Logo
Galatasaray Adnan Öztürk: 'Seçildiğim taktirde...'

Adnan Öztürk: 'Seçildiğim taktirde...'

Galatasaray'da Mayıs ayında yapılacak seçimde aday olacak Adnan Öztürk, olağan mali genel kurulda önemli açıklamalarda bulundu.

Adnan Öztürk: 'Seçildiğim taktirde...'

Adnan Öztürk, futbol takımının şampiyon olacağına inandığını dile getirirken, ''Bugün Galatasaray tarihine önemli bir gün olarak geçecektir. Bugüne kadar iki üyemiz hakkında disiplin kuruluna başvurdum. İlk başvurum Galatasaray Adası'nda görev yapan, kulübümüzü mahkemelerde oyalayan bir üyemiz hakkında. Ancak Ünal Aysal ve yönetimi kınama ile yetindi o dönem içerisinde. Bunun için hiçbir işlem yapılmamıştır. İkinci başvuru ise, kadınlara yönelik şiddeti destekleyen, Atatürk karşıtı açıklamaları nedeniyle bir üyeyi ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevkini istedim. (Nihat Doğan'ı kast ederek) Bu talebimi bekletmeden yerine getiren Duygun başkanıma ve yönetime gönülden teşekkür ediyorum. Bu kararın Galatasaray'ın kırmızı çizgilerinin kamuoyuna hatırlatılması açısından önemli olduğunu düşünüyorum.'' dedi.

Geçmiş yönetimleri eleştiren Öztürk, ''Değerli Galatasaraylılar, bu kurul Galatasaray tarihinin en öenmli ve en üzücü genel kuruludur. Benim için bugünkü raporlarda en önemli nokta denetçinin görüş kısmıdır. Özkaynaklarımızın dilim söylemeye varmasa da çok eksi de olduğunu dile getirmeliyim. 'Mayıs'ta seçim olacağı için yönetimin 2015 bütçesine şekil yerini bulsun diye onay vereceğimin bilinmesini isterim. Arkadaşlarımla beraber kulübün yönetimine yeni seçimde talip olduğumu bir kez daha tekrar ediyorum. Seçildiğim takdirde yeni bir bütçe ile karşınıza geleceğimi size bildirmek istiyorum. Bugün Galatasaray'ın geleceğinin şekillendirileceği ilk gündür. 3-4 aydır projeler üzerinde çalışıyorum. Bu sistemi değiştirecek olan başkan adayı benim'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı