Gazete Vatan Logo
Galatasaray Adnan Öztürk: Seçimi erteleyelim

Adnan Öztürk: Seçimi erteleyelim

"Böylesi bir seçim ortamı ve sonuçlarının, camiaya yarardan çok zarar getireceği inancındayım"

Adnan Öztürk: Seçimi erteleyelim

Galatasaray'da ekim ayı sonunda yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi adı başkan adayları arasında anılan sarı-kırmızılı takımın eski yöneticisi Adnan Öztürk, seçimin ocak ayına ertelenmesinin çok daha faydalı olacağını söyledi.

Adnan Öztürk, sarı-kırmızılı kulüpteki seçim gündemiyle ilgili yazılı bir açıklamada bulunarak, görüşlerini paylaştı.

Galatasaray da gün geçtikçe artan gerilim ve seçimlerle ilgili gelinen nokta konusunda camiaya bir kez daha çağrıda bulunmak istediğini dile getiren Öztürk "Kulübümüzün gerek finansal, gerek kurumsal ilişkiler, gerekse de resmi mercilerle sorunları, bu kadar kısa sürede ekipler oluşturularak, klasik bir seçime giriliyor tavrıyla çözülemeyecek sorunlardır. Bu sorunların çözülememesi riskini almaya hiçbir Galatasaraylı'nın hakkı yoktur" değerlendirmesinde bulundu.

Camianın hiç olmadığı kadar birlik ve beraberliğe, en önemlisi de ortak akıl üretmeye ihtiyacı olduğuna dikkati çeken Öztürk, şu ifadeleri kullandı:

"Hele böylesi sıkışık ve problemli bir ortamın içine, yıllardır camiayı için için kemiren rövanş alma duygusunun eklenmesi, sonu iyi olmayan yerlere gidileceğinin net işaretidir. Çağrımı yineliyorum. Ocak ayında bir mali genel kurul ve seçimli genel kurul organize etmemiz şarttır. Bu süre, herkese çalışmak ve akıl üretmek için yeterli olacaktır. Şu ana kadar çıkan aday veya adaylara olan saygı ve sevgime rağmen, daha önce yönetim kurulu üyeliği yapmış, başkan adayı olmuş, 2 yıl başkan yardımcılığı yapmış, sorunları sürekli takip eden bir üye olarak, böylesi bir seçim ortamı ve sonuçlarının, camiaya yarardan çok zarar getireceği inancındayım"

Haberin Devamı

Seçimin ocak ayında yapılmasının önemine dikkati çeken Öztürk, "İddialaşmayı, rövanş almayı, hatta intikam almayı, kibri ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, camiayı doğruya götürecek zemine çekmenin tek yolu, seçimi ocak ayına taşımak, ortamı süratle normalleştirmeye çalışmaktır. Bu süreçte bizlere düşecek her görevi yerine getirmek de yükümlülüğümüzdür" görüşlerini paylaştı.

Haberin Devamı