Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Adrian Clarke: Wilshere Fenerbahçe'ye giderse yanlış yapar!

Adrian Clarke: Wilshere Fenerbahçe'ye giderse yanlış yapar!

Arsenal’in eski yıldızlarından Adrian Clarke, Jack Wilshere’in Fenerbahçe’ye transfer olma ihtimalini eleştirdi, “Türkiye’ye giderse bu doğru bir karar olmaz” dedi.

Adrian Clarke: Wilshere Fenerbahçe'ye giderse yanlış yapar!

Arsenal’in eski futbolcularından Adrian Clarke, Jack Wilshere’in Fenerbahçe’ye transfer olma ihtimalini değerlendirdi.

Adrian Clarke, Jack Wilshere şu aşamada parasal konulardan çok kariyerini ön planda tutması gerektiğini söyledi. Wilshere, “Bence Jack, Premier Lig’de orta sıralarda bir takımda oynamalı. Wolwerhampton ya da Fulham gibi bir takım şu aşamada daha uygun” dedi.

Jack Wilshere’in Türkiye’de oynamaması yönünde tavsiye veren Clarke,”Ben Wilshere’in yurtdışında oynamasına karşı çıkmıyorum. İtalya, Fransa ya da İspanya olabilir mesela. Jack Wilshere’e şu anda başka bir takımdan teklif gelmemiş olabilir hatta Türkiye’den gelen teklif masadaki en iyi teklif olabilir ama benim şüphelerim var” ifadelerini kullandı.

Wilshere’in kariyerini tehlikeye attığını da aktaran Arsenal’ın eski ismi, “Eğer Fenerbahçe’ye giderse İngiltere Milli Takımı’na seçilmez. Bu kariyerinde geriye doğru bir adım olur. Kariyerinin şu aşamasında parayı seçmesi çok pervasızca ve kaçıkça bir hareket olur” yorumunu yaptı.

(Celal Umut Eren / Skorer)

Haberin Devamı