Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Adriano: Messi bir tek Pepe'yi sorardı

Adriano: Messi bir tek Pepe'yi sorardı

Transfer sezonuna iddialı bir giriş yapan Siyah-Beyazlılar, 10 yıllık Real Madrid kariyerini noktalayan Pepe’yi kadrosuna katmıştı

Adriano: Messi bir tek Pepe'yi sorardı

İspanya La Liga’da uzun yıllar Barcelona formasıyla Portekizli yıldıza rakip olan Adriano, yeni takım arkadaşıyla ilgili olarak bir sırrını paylaştı.

Brezilyalı futbolcu, Barça’da görev yaptığı dönemde takım arkadaşı Lionel Messi’nin El-Clasico öncesinde Eflatun- Beyazlılar’la ilgili sorduğu tek sorunun beklenildiği gibi en büyük rakibi Cristiano Ronaldo’yla değil Pepe için olduğu ortaya çıktı.
Takım arkadaşlarıyla Pepe transferi konusunda düşüncelerini paylaşan yıldız futbolcu, “Barcelona’da Lionel Messi’nin El Clasico’lar öncesinde oynayıp oynamadığını merak ettiği bir futbolcu vardı. O Pepe'ydi. Pepe, rakip takımın hücum hattında görev yapan oyuncular için adeta bir kabus gibiydi. İspanya’da birçok kez rakip olduk. Şimdi burada aynı takımda mücadele edeceğiz. Hem benim için hem de rakipler için çok farklı bir deneyim olacak” ifadelerini kullandı.
Kartal’daki geleceğiyle ilgili olarak da konuşan 32 yaşındaki sol bek, “Tekliflerin olduğunu basından görüyorum. Ancak menacerime bana transferle alakalı bir konuyla gelmemesi talimatını verdim. Burada çok mutluyum ve kariyerim burada sürecek” dedi
(Fanatik)

Haberin Devamı