Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Advocaat bizi demoralize etti

Advocaat bizi demoralize etti

F.BAHÇE’NİN tecrübeli futbolcularından Mehmet Topal, geçen sezonki başarısızlıkta teknik direktör Dick Advocaat’ın maç sonu konuşmalarının etkili olduğunu söyledi.

Advocaat bizi demoralize etti

F.BAHÇE’NİN tecrübeli futbolcularından Mehmet Topal, geçen sezonki başarısızlıkta teknik direktör Dick Advocaat’ın maç sonu konuşmalarının etkili olduğunu söyledi. Hollandalı teknik adamın tarzını eleştiren 2. kaptan, basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği sohbette şu ifadeleri kullandı:

“ADVOCAAT döneminde her maç sonrasında oyuncuların eleştirilmesinden etkilenen isimler oldu. Çünkü bir hocanın oyuncusuna en büyük desteği ona olan güvenidir. Eğer güvensizliğini de herkes içinde söylerse oyuncu ister istemez demoralize olur. Sizin patronlarınız da size sen çok kötü muhabirsin, sen çok kötü gazetecisin dese siz de düşeceksiniz ister istemez. Bu her işte olan bir şey. Ama bizim işimiz de biraz daha ön planda olduğu için oyuncuları etkiliyordu diyebilirim.

BU sene ise her şey çok farklı. Takımda çok fazla şeylerin değiştiğini ben içeriden bir futbolcu olarak görüyorum. Bunda da yeni hocamız Aykut Kocaman’ın etkisi çok büyük. Çünkü camiayı, taraftarların yapısını, çok iyi bildiği için o da dokunuşlarıyla bunu değiştirmeye çalışıyor.

Haberin Devamı

‘SKOR ÖNEMSİZ’

Hazırlık maçların skorları böyle olumsuz etkiler yaratıyor gibi görünebilir ama bence öyle olmamalı. Çünkü biz burada yoğun ve tempolu antrenmanlar yaparak çıktık bütün maçlara. Sert idmanlara da ihtiyacı olduğunu düşünüyorum takımın. Resmi maçlarımız başladığında takım bunun üzerine daha çok koyup kısa sürede F.Bah-çe’yi istenilen yere getireceğimiz.”